Reserveer direct je tafel
#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal

Surfdag Zeewolde 25 augustus 2018 op RCN Vakantiepark Zeewolde

Als jij van surfen houdt, dan is deze Surfdag op zaterdag 25 augustus 2018 echt iets voor jou. Of je nu mee doet aan de surfwedstrijd of het gewoon leuk vindt om te kijken. Voor iedereen is dit een leuke dag vol activiteiten voor jong en oud. Zo kun je meedoen aan een surfwedstrijd, suppen of het leuke bossaball spelen. Ook kun je deelnemen aan de BBQ en wordt er live muziek gemaakt. Het complete programma vind je hier. Het inschrijven voor één van de wedstrijden of het aanmelden voor de BBQ kan op www.surfdagzeewolde.nl

Kom dus gezellig met je hele gezin naar deze ontzettend leuke dag op RCN Vakantiepark Zeewolde. En blijf je liever een heel weekend? Dan krijg je ook nog 25% korting op je kampeerplaats of accommodatie. Bekijk dus snel de beschikbaarheid, want vol is vol!

25% korting op je kampeerweekend
25% korting op je kampeerweekend

Kom je in het weekend van 24 tot 27 augustus bij ons kamperen, dan krijg je 25% korting! Bekijk dus snel of er nog een plaatsje vrij is voordat het te laat is.

Bekijk beschikbaarheid >
25% korting op accommodaties
25% korting op accommodaties

Ook als je liever een accommodatie huurt ontvang je 25% korting op het weekend van 24 tot 27 augustus. Wees er snel bij, want vol = vol!

Bekijk beschikbaarheid >
Impressie Surfdag Zeewolde
Bekijk de video van vorig jaar

Programma Surfdag Zeewolde
Bekijk het programma van 2018

Contactgegevens
Wij zijn aanwezig Neem contact op met het Contact Center. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 9.00 - 21.00 uur en in het weekend van 9.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer.
Ik bel vanuit:
+31 85-0400 700
Bel mij terug:
RCN Zeewolde
Dasselaarweg 1,3896 LTZeewolde
Stuur een e-mail
Antwoord binnen 1 werkdag Stuur een e-mail