Reserveer direct je tafel
#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal

Surfdag Zeewolde & Fiets 'm d'r in Twee super leuke evenementen op 1 dag!

Kom jij zaterdag 24 augustus ook naar RCN Vakantiepark Zeewolde? Dan worden er namelijk twee superleuke en bekende evenementen op het park georganiseerd. 

Als je van surfen houdt is de Surfdag Zeewolde het evenement waar je bij moet zijn. Van surfwedstrijden, gratis windsurf- en SUP clinics tot foodtrucks, muziek en nog veel meer gratis activiteiten voor het hele gezin. 

Maar er is nog een leuk evenement op dezelfde dag die iedereen wel een keer gezien heeft op televisie. Fiets em d'r in, bekend van het programma Ter land ter zee en in de lucht, wordt ook die dag op ons park georganiseerd. 

Vind je het dus leuk om mee te doen aan een surfwedstrijd, je op te geven voor Fiets em d'r in of kom je gewoon gezellig als toeschouwer en geniet van je alle andere leuke activiteiten op het park? Hieronder vind je alle informatie over die dag. En mocht je liever een heel weekend verblijven op ons park? Dat kan nu met maar liefst 25% korting op kamperen of onze accommodaties! Vol = vol!

Surfdag Zeewolde & Fiets 'm d'r in
Twee super leuke evenementen op 1 dag!

Surfdag Zeewolde 2019
Kun jij je de ANWB/NCRV Surfdag op het strand van RCN Zeewolde nog herinneren? Ooit was windsurfen de volkssport van Nederland. Windsurf jij nog steeds heel graag of heb je wel weer zin om je windsurfmaterialen, waar je vast vele mooie herinnieringen aan hebt, van zolder te halen? Kom dan op zaterdag 24 augustus naar de Surfdag Zeewolde 2019. Het leukste surffestival van Nederland op het strand van RCN Vakantiepark Zeewolde met surfwedstrijden voor alle leeftijden en niveau's, gratis windsurf- en SUP clinics, surfbazaar, foodtrucks, muziek en andere gratis activiteiten voor het hele gezin.

 

Het inschrijven voor één van de wedstrijden kan op www.surfdagzeewolde.nl     

Fiets em d'r in
Ter land, ter zee en in de lucht. Wie heeft er vroeger niet naar gekeken?

Fiets em d'r in
Hilarische beelden van deelnemers die te water gaan, met hun bijzondere creaties. De variant ‘Fiets ‘m d’r in’ strijkt zaterdag 24 augustus voor de eerste keer neer bij RCN Zeewolde.

Wat is de bedoeling?

Je fietst vanaf het startplatform over een ruim 30 meter lange baan, van 70 breed, richting de koperen bel. Wel even opletten, want halverwege is de baan nog maar 35 centimeter breed.

De vraag is, wie luidt het snelste de bel en mag zich een jaar lang de winnaar van Fiets ‘m d’r in noemen?! Wie mag met de prijs naar huis van de mooiste, creatiefste en meest innovatieve fiets? En wie gaat er met de pechprijs naar huis? Het is een strijd dat ongetwijfeld een prachtig en hilarisch schouwspel oplevert!

Aanmelden
Iedereen die 13 jaar of ouder is kan zich opgeven voor dit leuke evenement! Deelname kan als individu of als team. Je kunt het reglement en een inschrijfformulier op de receptie van RCN Zeewolde aanvragen en ingevuld bij de receptie inleveren. Of stuur een e-mail naar receptie-zeewolde@rcn.nl o.v.v. “Aanmelding Fiets ‘m d’rin”.  Evenement vindt gelijktijdig plaats met het evenement Surfdag Zeewolde. Presentatie is in handen van Johan Vlemmix.

Het hele weekend verblijven op RCN Zeewolde?
25% korting op het weekend van 23 tot 26 augustus 2019

Blijf je liever een heel weekend? Dan krijg je ook nog 25% korting op je kampeerplaats of accommodatie. Bekijk dus snel de beschikbaarheid, want vol is vol!

25% korting op je kampeerweekend
25% korting op je kampeerweekend

Kom je in het weekend van 23 tot 26 augustus bij ons kamperen, dan krijg je 25% korting! Bekijk dus snel of er nog een plaatsje vrij is voordat het te laat is.

Bekijk beschikbaarheid >
25% korting op accommodaties
25% korting op accommodaties

Ook als je liever een accommodatie huurt ontvang je 25% korting op het weekend van 23 tot 26 augustus. Wees er snel bij, want vol = vol!

Bekijk beschikbaarheid >
Impressie Surfdag Zeewolde
Bekijk de video

Contactgegevens
Wij zijn momenteel niet bereikbaar Neem contact op met het Contact Center. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 9.00 - 21.00 uur en in het weekend van 9.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer.
Ik bel vanuit:
+31 85-0400 700
Bel mij terug:
RCN Zeewolde
Dasselaarweg 1, 3896 LT Zeewolde
Stuur een e-mail
Antwoord binnen 1 werkdag Stuur een e-mail