Reserveer direct je tafel
#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal

Zeilles in een Learling

Voor cursisten tussen 7 en 14 jaar

Ben je zoek naar een veilige en veelzijdige boot? De Laerling heeft ronduit geweldige zeileigenschappen en is voor beginnende én gevorderde zeilers uitstekend geschikte boot.

De Laerling is uitgerust met een zware vaste kiel waardoor hij zeer stabiel is en bijna niet kan omslaan. Dit biedt zoveel veiligheid dat ook kleine kinderen hierdoor geheel zelfstandig het water op kunnen.

Omdat de kuip groot genoeg is voor twee, kan er altijd samen met een vriendje, vriendinnetje, broertje, zusje, neefje, nichtje of natuurlijk het buurmeisje of jongetje van de vakantie. Het is zelfs mogelijk dat de instructeur even mee aan boord gaat.

Ook voor de uitdaging van de wat gevorderde zeiler is de Laerling een geweldige boot. Je kan er namelijk mee spinakeren. Door dit mooie grote extra zeil kun je laten zien dat je het zeilen al goed onder de knie hebt.

Vooral in het voor – en naseizoen een fijne, veilige en vooral gezellige boot om met zijn tweeën te zeilen.

Mogelijkheden

Cursus Laerling zeilen (7-14 jaar) met 2 personen in de Laerling

1 dagdeel van 3 uur € 69 per kind
3 dagdelen van 3 uur € 143 per kind
5 dagdelen van 3 uur € 207 per kind

 

Reserveren Zeilles

Per cursus dagdeel kunnen maximaal 4 kinderen deelnemen. Zij worden begeleid door een ervaren instructeur. Tijdens de cursus wordt er gezorgd voor limonade, water en koek. 
Om te reserveren of voor vragen of afwijkende dag/programmawensen, kun je gerust contact met ons opnemen, via: 06 138 123 29.

Veiligheid

De kinderen krijgen verplicht een zwemvest aan en dit is natuurlijk bij de prijs inbegrepen. Een EHBO koffer is altijd in de begeleidingsboten aanwezig.

Zelf meenemen

    • Regen-of zeilpak
    • Petje
    • Sportschoenen of waterschoenen
Contactgegevens
Wij zijn aanwezig Neem contact op met het Contact Center. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 9.00 - 21.00 uur en in het weekend van 9.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer.
Ik bel vanuit:
+31 85-0400 700
Bel mij terug:
RCN de Potten
De Potten 2-38, 8626 GG Offingawier
Stuur een e-mail
Antwoord binnen 1 werkdag Stuur een e-mail