Reserveer direct je tafel
#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal

Zeilles in een Polyvalk

Voor de geoefende zeilers

Een polyvalk is de meest gebruikte lesboot in Friesland. Stabiel, veilig en makkelijk te varen. De Polyvalk is perfect geschikt voor het Friese water, met een ruime kuip en voldoende bergruimte. Voor zeillessen biedt de boot ruimte aan 2-4 deelnemers, exclusief instructeur. Als je eenmaal wat geoefend bent met een valk zijn het ideale boten om zeilvakanties mee te maken: mooie zwerftochten door Friesland, tentje mee of slapen aan boord.

 

Wanneer kan ik deelnemen aan de lessen?

Tijdens de voorjaars-, zomer- en herfstvakantie geven we zeilcursussen in de Polyvalk. Je kunt kiezen voor 1 of 3 dagdelen, de lessen duren van 9.30 tot 12.30 uur en van 13.30 tot 16.30 uur. Het is ook mogelijk om 1 of 3 hele dagen lessen te volgen.

 

Cursus Polyvalkzeilen (volwassenen) met maximaal 4 personen in een Polyvalk

1 dagdeel van 3 uur € 148 per boot
1 hele dag € 191 per boot
3 dagdelen van 3 uur                                                                                                    € 376 per boot
3 hele dagen € 529 per boot

 

Reserveren zeilles

Als je online een bungalow of kampeerplaats reserveert, kun je de zeillessen gemakkelijk bijboeken. Uiteraard kan dit ook telefonisch, bel hiervoor naar zeilschool De Grote Potten: 06 138 123 29 of bekijk de website.

 

Extra's

De cursussen worden geven in een Polyvalk en worden begeleid door ervaren CWO gecertificeerde instructeurs. De Polyvalk is uitgerust met een buitenboordmotor en complete bootinventaris. Tijdens de cursus kun je een zwemvest gebruiken van de zeilschool, dit is bij de prijs inbegrepen. Aan boord is een EHBO doos aanwezig.  

 

Zelf meenemen

  • Regenpak of zeilpak
  • Petje
  • Sportschoenen die nat mogen worden
  • Sportieve kleding
Contactgegevens
Wij zijn aanwezig Neem contact op met het Contact Center. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 9.00 - 21.00 uur en in het weekend van 9.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer.
Ik bel vanuit:
+31 85-0400 700
Bel mij terug:
RCN de Potten
De Potten 2-38, 8626 GG Offingawier
Stuur een e-mail
Antwoord binnen 1 werkdag Stuur een e-mail