Reserveer direct je tafel
#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal

Evenementen in de omgeving Veel te doen in de omgeving van Appelscha

Het hele jaar door worden er in de omgeving van RCN de Roggeberg vele leuke en bekende evenementen georganiseerd. Hieronder vind je ze op een rijtje.

Evenementen in de buurt
van RCN de Roggeberg
dinsdag 1 januari
Hein Mader - het gehele jaar

Hein Mader Kunstroutes.

Door de gehele gemeente tref je Mader kunstwerken aan.

Bij de receptie zijn hiervoor routes te verkrijgen. 

Het eerste beeld tref je al op het campingplein bij de ingang van ons park.

 

Klik hier voor meer informatie
zondag 13 oktober
19:00
21:30
Vollemaanwandeling Drents-Friese Wold

Volle maan blijft een bijzonder natuurverschijnsel. Tijdens deze mystieke avond kun je bij Buitencentrum Drents-Friese Wold een bijzondere wandeling maken. Samen met een gids van Staatsbosbeheer dwaal je door de in stilte gehulde duinen, dit unieke stuifzand, ook wel de Kale Duinen genoemd, en over door de maan verlichte velden. Al je zintuigen staan op scherp. Een onvergetelijke ervaring voor het hele gezin. Praktische tips: Prijs is inclusief koffie/thee/chocolademelk bij Camping Wilhelminahoeve, kleed je op het weer en trek stevige schoenen aan. De route is niet geschikt voor mindervaliden omdat de route door het stuifzandgebied loopt. Honden zijn niet toegestaan. De kosten zijn € 9,00 per persoon, kinderen vanaf 6 t/m 12 jaar € 6,00. Het startpunt is bij Camping Wilhelminahoeve, Canada 3 te Elsloo.  ( Op dinsdag 12 november is de volgende volle maan wandeling)

Klik hier voor entreekaartjes
zaterdag 2 november
10:00
17:00
Boeken- en platenmarkt

De Historische vereniging Appelscha organiseert op 2 en 3 november een boeken- en platenmarkt in Appelscha. Naast romans is er genoeg keuze uit verschillende jeugdboeken, kookboeken, geschiedenisboeken en ga zo maar door. Daarnaast kan er gekeken worden tussen het ruime aanbod platen, CD's, DVD's en spelletjes. Zelfs voor de kleinste portemonnee is er genoeg keuze! De toegang is gratis. Locatie: De Hoolten Klinte, Bosberg 1 Appelscha

zaterdag 23 november
14:00
16:00
Het Grote Sinterklaasfeest

Sinterklaas kampeert op RCN Vakantiepark de Roggeberg

Ben je te gast op ons park dan ben je van harte welkom op het Grote Sinterklaasfeest in de recreatiezaal

zaterdag 7 december
Kerstmarkt en winterbraderie Appelscha

De sfeervolle 2 daagse Kerst- en winterbraderie in en langs de feeëriek verlichte bosrand van het Drents-Friese Wold aan de Boerestreek in Appelscha is weer terug. Veel kramen en stands met kerst gerelateerde- en winter/streekproducten. Oude ambachten, Alphoornblazers, attracties, koren en muziekgroepen en de kerstman zelf zorgen ervoor dat u snel in de kerstsfeer bent. Vanaf de kerstmarkt kunt u een wandeltocht maken over het Bosbergpad (2.2 km) Openingstijden: Zaterdag 7 december 14.30 - 21.30 uur, zondag 8 december 11.30-17.30 uur. 

Klik hier voor meer informatie
woensdag 11 december
13:00
21:00
Winterfair Themapark de Spitkeet

Op het Themapark "de Spitkeet" wordt elk jaar in december vier dagen lang een gezellige winterfair gehouden. In een ongedwongen gezellige sfeer wordt u welkom geheten met een heerlijk glaasje glühwein om te genieten van deze bijzondere winterfair met diverse activiteiten. Met o.a. workshops kerststukjes maken, een verloting, een grabbelton en pindapoppen maken, het rad van avontuur en verhalenvertellers. Ook zijn er prachtige kerstcreaties, kerststukjes en winterartikelen te koop. Ook de winterse lekkernijen ontbreken niet op deze winterfair. Openingstijden: Woensdag t/m vrijdag 13.00 uur - 21.00 uur en zaterdag van 10.00 - 17.00 uur. 

Klik hier voor meer informatie
Contactgegevens
Wij zijn aanwezig Neem contact op met het Contact Center. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 9.00 - 21.00 uur en in het weekend van 9.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer.
Ik bel vanuit:
+31 85-0400 700
Bel mij terug:
RCN de Roggeberg
De Roggeberg 1, 8426 GK Appelscha
Stuur een e-mail
Antwoord binnen 1 werkdag Stuur een e-mail