Reserveer direct je tafel
#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal
RCN de Roggeberg
Vakantie vol avontuur
RCN de Roggeberg | Appelscha | Friesland

Personele wijzigingen 2020

RCN de Roggeberg

Op gebied van personele invulling zijn er diverse wijzigingen. Vanaf 1 februari is Jose Geuzinge als horecamanager aan de slag, vanaf 1 maart Tim van Roon als hoofd recreatie. Ze stellen zich graag aan u voor, lees meer...

 

Alina Damski, assistent horecamanager, is in oktober trotse moeder geworden van Iwan. Sharon Tiggelaar, receptioniste, is in januari bevallen van een zoon Levi.  We zien beiden dit seizoen weer terug op hun vertrouwde plaats.

Baukje de Vries heeft haar positie als gedeeld hoofd administratie & receptie ingeruild voor de functie van parkmarketeer. Zij is verantwoordelijk voor alle social media, acties en parksigning. Gretha Luik heeft nu alleen de leiding op de administratie & receptie.

Henk Reinders gaat per 1 juni a.s. gebruik maken van zijn vervroegd pensioen. Hij is dan 41 jaar bij de Roggeberg werkzaam geweest. Sinds september 2019 fungeert Eelco Stienstra, parkmanager van RCN de Potten,  als interim manager op De Roggeberg gedurende de ziekteperiode van Mark Vinkestein.

 

Oproepje!

We zijn druk op zoek naar collega’s / studenten / scholieren om de overige vacatures te kunnen invullen bij de verschillende afdelingen. Heeft u iemand in uw omgeving die op zoek is naar een leuke (vakantie)baan in vakantiesfeer? Maak ze attent op ons park, dat stellen we zeer op prijs. De vacatures zijn online te bekijken via werkenbijrcn.nl.

Contactgegevens
Wij zijn aanwezig Neem contact op met het Contact Center. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 09.00 - 21.00 uur en in het weekend van 09.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer. Tip: voor een kortere wachttijd raden wij je aan op werkdagen te bellen tussen 13:00 en 16:00 Veelgestelde vragen? Bekijk onze FAQ
Ik bel vanuit:
+31 85-0400 700
RCN de Roggeberg
De Roggeberg 1, 8426 GK Appelscha
Stuur een e-mail
Het is erg druk, het kan even duren voordat je antwoord krijgt. Stuur een e-mail