Reserveer direct je tafel
#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal
RCN de Roggeberg
Vakantie vol avontuur
RCN de Roggeberg | Appelscha | Friesland

Even voorstellen...

Nieuw op RCN de Roggeberg

Horeca

 

Mijn naam is Jose Geuzinge. Ik ben woonachtig in Assen en 43 jaar jong. Ik ben al sinds mijn 17de werkzaam in de horeca, de laatste jaren als leidinggevende. Op 1 februari ben ik begonnen bij RCN de Roggeberg als horecamanager. Ik ben hier met veel enthousiasme begonnen en met open armen ontvangen. Mijn doel voor het nieuwe seizoen is om veel oude en nieuwe gasten te verwelkomen. Ik sta open voor zowel de gast als mijn collega’s, voor nieuwe haalbare inbreng en ideeën. Vanaf 27 maart is de horeca weer minimaal zes dagen per week geopend.

 

In het eerste weekend van het seizoen hebben we een leuke RCN welkomstaanbieding! Graag maak ik dan kennis met u! De welkomstaanbieding bestaat uit……………

Net als voorgaande jaren is vanaf 28 maart de Brood & Snack weer geopend vanaf 08.00 uur tot 10.00 uur voor dagelijks verse broodjes en de krant. Nieuw is dat in de Brood & Snack ook ontbijtproducten zoals beleg, boter, thee e.d. verkrijgbaar zijn, u hoeft daarvoor dan niet speciaal naar de receptie.

 

Graag tot ziens in de horeca!  

 

Jose Geuzinge

 

Recreatie

 

Ik zal me even voorstellen, mijn naam is Tim van Roon. Vanaf dit seizoen mag ik voor u klaar staan als nieuwe recreatieleider op De Roggeberg! Ik kijk ernaar uit kennis met u allen te maken! In het verleden ben ik al eerder werkzaam geweest als hoofd recreatie op RCN het Grote Bos. Ik begin nu aan een nieuwe uitdaging.  Het is vooral mijn doel om van uw vakantie een nog onvergetelijkere ervaring te maken. Mocht u een keer willen kennismaken, dan bent u uiteraard van harte welkom!

Tijdens Hemelvaart rijdt voor het eerst de “Rogge express”, waar de kinderen in mee kunnen rijden naar de recreatie-activiteiten. We zullen de trein, rond die datum,  feestelijk in gebruik gaan nemen met Alex en Sammy. Het treinstation wordt gebouwd tussen de recreatiezaal en de jeu de boules baan.

 

Op stapel staan dit jaar o.a. een Grote Playbackshow en diverse pleinfeesten met live muziek. De wekelijkse bingo in het hoogseizoen zal uiteraard niet ontbreken. De complete agenda krijgt u bij aanvang van het seizoen uitgereikt bij de receptie.

 

Alvast een heerlijk seizoen gewenst en tot snel! 

 

Tim van Roon

Contactgegevens
Wij zijn aanwezig Neem contact op met het Contact Center. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 09.00 - 21.00 uur en in het weekend van 09.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer. Tip: voor een kortere wachttijd raden wij je aan op werkdagen te bellen tussen 13:00 en 16:00 Veelgestelde vragen? Bekijk onze FAQ
Ik bel vanuit:
+31 85-0400 700
RCN de Roggeberg
De Roggeberg 1, 8426 GK Appelscha
Stuur een e-mail
Het is erg druk, het kan even duren voordat je antwoord krijgt. Stuur een e-mail