Indien deze mail niet goed wordt weergegeven, klik dan hier

Geachte [aanhef, fallback =heer, mevrouw] [fullname, fallback=],

Voor ons beginnen de voorbereidingen alweer voor het seizoen 2017. Ik hoop van harte dat u een fijn seizoen heeft gehad en dat u nu nog een paar maanden van de najaarszon en de herfstkleuren kunt genieten. Komende winter gaan we verder om het Grote Bos nog mooier te maken.

Feestavond seizoenafsluiting.
Zet de datum alvast in uw agenda! Op vrijdag 28 oktober wil ik u uitnodigen in de Grote Boszaal voor een gezellige feestavond met live muziek. De beentjes kunnen van de vloer met in de pauze een “surprise” bingo. Daar zullen ook de vaste medewerkers van het Grote Bos aanwezig zijn.

Het hele weekend van 28, 29 en 30 oktober nodig ik u ook van harte uit in ons restaurant. Er is een speciaal 3 gangen menu voor u samengesteld voor de prijs van €19,95, inclusief een gratis drankje p.p.

Toekenning seizoenplaatsen en opties.
Met deze brief willen we weer beginnen met de inschrijving voor de Lente&Nazomer, Lenteseizoen en Seizoenplaatsen in 2017. U kunt uw wensen kenbaar maken door het opgavenformulier in te vullen, te ondertekenen en het vervolgens vóór 20 september a.s. te retourneren, per post, email of langs te brengen. Vult u het formulier online in dan ontvangen we het automatisch. Alleen volledig ingevulde formulieren kunnen we in behandeling nemen. Ook wanneer u volgend jaar niet terugkeert als gast horen wij dat graag tijdig van u per email, schriftelijk of via dit formulier. We kunnen dan uw plaats vrijgeven voor andere gasten.
De toekenning van de plaatsen gaat als volgt.
• U kunt op het formulier uw voorkeursnummer invullen. Was dat in 2016 ook uw plaats, dan mag u er in vrijwel alle gevallen van uitgaan dat u deze kampeerplaats opnieuw krijgt.
• Heeft u echter alleen een Lenteplaats of alleen een Nazomerplaats gehad in 2016, dan kunnen we het niet garanderen dat de plaats automatisch uw plaats in 2017 wordt. Dan geldt dat de volgorde van binnenkomst van de formulieren bepalend is.
• Gasten die willen veranderen naar een andere plaats kunnen dit op het formulier als optie aangeven. U moet dan wel vóór 20 september uw opgavenformulier aan ons retourneren. Zijn er meerdere gasten, die voor zo’n vrijgekomen plaats in aanmerking willen komen, dan wordt er op volgorde van binnenkomst van het formulier een plaats door ons toegewezen. U vindt in het ABC boekje de tarieven en toelichting over welke velden beschikbaar zijn en andere belangrijke zaken over de komende winter.

Velden krijgen een ander doel in het seizoen 2017.
De Dennenkamp zal een groepsveld worden. Op dit veld zullen een aantal aanpassingen komen. U leest hier meer over in de voorseizoenbrief. De Koekoekshorst en de Spechtenhorst worden volledig huisdiervrij. Hier is steeds meer vraag naar waar wij dan ook aan willen voldoen. Gasten die nu op deze velden staan en wel een huisdier hebben of regelmatig op bezoek krijgen zullen dus moeten uitkijken naar een andere plaats. De Vijverhorst komt definitief bij de passantenvelden en wordt volledig bestemd voor alleenstaande ouders met hun kinderen. Voor de gasten die op één van deze velden nu nog een (deel)seizoenplaats hebben die niet terug kunnen komen op hun plaats, geldt dat zij een optie kunnen nemen op een andere plaats. Deze opties zullen we met voorrang behandelen, voordat we de opties van andere gasten gaan verwerken.

De winterperiode
Op maandag 31 oktober eindigt het seizoen 2016. De kerstvakantie begint voor alle regio’s op 23 december aanstaande en duurt tot en met 8 januari 2017. De voorjaarsvakantie valt tussen 17 februari en 6 maart. In de genoemde periodes kunt u gebruikmaken van uw winterplaats. Er zal ook een recreatief programma zijn. Het nieuwe seizoen begint op vrijdag 31 maart 2017.

Namens alle medewerkers wens ik u een goed naseizoen toe.


Met vriendelijke groet,
RCN Vakantiepark het Grote Bos

Anneke Kuipers-Speckmann
Parkmanager

RCN-het-Grote-Bos-glijbaan-zwembad (3)

Inschrijfformulier (deel)seizoenplaats RCN het Grote Bos 2017

Wilt u het inschrijfformulier direct online invullen? U kunt uw inschrijving tot en met maandag 19 september 2016 invullen en opsturen.

© RCN 2019 Klik hier om u af te melden voor deze nieuwsbrief.