Indien deze mail niet goed wordt weergegeven, klik dan hier

Geachte [aanhef, fallback =heer, mevrouw] [fullname, fallback=],

Het seizoen is nog niet afgelopen en een aantal van u begint net aan het naseizoen. Wij gaan alweer aan het werk voor het nieuwe seizoen. Daarom ontvangt u deze nieuwsbrief. Bij deze brief treft u het opgaveformulier, het ABC-boekje met alle tarieven 2018 en informatie over de voor u belangrijke zaken.

Feestavond seizoenafsluiting
Goud van Oud is al jaren een vast evenement aan het einde van het seizoen. Dit jaar willen we onze seizoenafsluiting hiermee combineren en bieden we onze vaste gasten een gezellige feestavond aan. Zet de datum alvast in uw agenda! Op zaterdag 21 oktober wil ik u uitnodigen in de Grote Boszaal. Opgeven graag via de receptie, zodat u de toegangskaarten zaterdag overdag kunt afhalen bij de receptie.

Horeca
De weekenden van 20 en 27 oktober nodig ik u ook van harte uit in ons restaurant. Er is een speciaal 3-gangen keuzemenu voor u samengesteld voor de prijs van € 20,- inclusief één gratis drankje p.p.

Toekenning seizoenplaatsen en opties
Met deze brief willen we weer beginnen met de inschrijving voor de Lente&Nazomer, Lenteseizoen, Nazomer en hele Seizoenplaatsen in 2018. U kunt uw wensen kenbaar maken door het opgaveformulier in te vullen, te ondertekenen en het vervolgens vóór 24 september a.s. te retourneren, per post, email of langs te brengen. Vult u het formulier online in, dan ontvangen we het automatisch. Alleen volledig ingevulde formulieren kunnen we in behandeling nemen. Ook wanneer u volgend jaar niet terugkeert als gast horen wij dat graag tijdig van u per email, schriftelijk of via dit formulier. We kunnen dan uw plaats vrijgeven voor andere gasten.

De toekenning van de plaatsen gaat als volgt.
• U kunt op het formulier uw voorkeursnummer invullen. Was dat in 2017 ook uw plaats, dan mag u er in vrijwel alle gevallen van uitgaan dat u deze kampeerplaats opnieuw krijgt. 
• Heeft u echter alleen een Lenteplaats of een Nazomerplaats gehad in 2017, dan kunnen we het niet garanderen dat de plaats automatisch uw plaats in 2018 wordt. Dan geldt dat de volgorde van binnenkomst van de formulieren bepalend is.
• Gasten die willen veranderen naar een andere plaats kunnen dit op het formulier als optie aangeven. U moet dan wel vóór 24 september uw opgaveformulier aan ons retourneren. Zijn er meerdere gasten die voor zo’n vrijgekomen plaats in aanmerking willen komen, dan wordt er op volgorde van binnenkomst van het formulier een plaats door ons toegewezen. U vindt in het ABC-boekje de tarieven en toelichting over welke velden beschikbaar zijn en andere belangrijke zaken over de komende winter.

De winterperiode
Op maandag 30 oktober eindigt het seizoen 2017. De kerstvakantie begint voor alle regio’s op 22 december aanstaande en duurt t/m 7 januari 2018. De voorjaarsvakantie valt tussen 16 februari en 5 maart. In de genoemde periodes kunt u gebruikmaken van uw winterplaats. Er zal ook een recreatieprogramma zijn. Het nieuwe seizoen begint op vrijdag 23 maart 2018.

Namens alle medewerkers wens ik u een goed naseizoen toe.


Met vriendelijke groet,
RCN Vakantiepark het Grote Bos

Anneke Kuipers-Speckmann
Parkmanager

RCN-Vakantiepark-het-Grote-Bos-Air-trampoline (2)

Inschrijfformulier (deel)seizoenplaats RCN het Grote Bos 2018

Wilt u het inschrijfformulier direct online invullen? U kunt uw inschrijving tot en met zondag 24 september 2017 invullen en opsturen.

© RCN 2019 Klik hier om u af te melden voor deze nieuwsbrief.