Indien deze mail niet goed wordt weergegeven, klik dan hier

Beste heer/mevrouw,

Wat een prachtige zomer hebben wij gehad, wat een zonneschijn, tropisch warm. Graag willen wij u nu alvast uitnodigen om ook in 2019 weer onze gast te zijn. Bij deze mail treft u het opgaveformulier en het ABC-boekje met alle tarieven 2019 en informatie over de voor u belangrijke zaken. 

Toekenning seizoenplaatsen en opties
Met deze brief willen we weer beginnen met de inschrijving voor de Lente & Nazomer, Lenteseizoen, Nazomer en hele Seizoenplaatsen in 2019. U kunt uw wensen kenbaar maken door het opgaveformulier in te vullen, te ondertekenen en het vervolgens vóór 24 september a.s. te retourneren, per post, email of langs te brengen. 

Vult u het formulier online in dan ontvangen we het automatisch. Alleen volledig ingevulde formulieren kunnen we in behandeling nemen. Ook wanneer u volgend jaar niet terugkeert als gast horen wij dat graag tijdig van u per email, schriftelijk of via dit formulier. We kunnen uw plaats dan vrijgeven voor andere gasten.

Uitnodiging seizoenafsluiting
Het seizoen is nog niet afgelopen en we gaan nog een paar maanden genieten van de nazomer die overgaat in de herfst. De natuur gaat dan weer prachtig kleuren, het ruikt lekker in het bos. Graag nodig ik u alvast uit voor een seizoenafsluiting op zaterdag 20 oktober a.s. van 16.00 tot 18.00 uur in ons restaurant. De medewerkers van Het Grote Bos zullen daarbij ook aanwezig zijn. We kunnen dan even met elkaar kennismaken of gewoon gezellig een praatje maken. Daarna nodig ik u van harte uit in ons restaurant. Er is een speciaal 3-gangen keuzemenu voor u samengesteld voor de prijs van € 20,-.

Na afloop ontvangt u een consumptiebon ter besteding bij Goud van Oud, een gezellige feestavond die aansluitend wordt georganiseerd. Dit jaar willen we onze seizoenafsluiting hiermee combineren. Komt u alleen naar Goud van Oud? Vanaf 19.30 is de Grote zaal geopend. Wij hopen op uw komst!

Voor het eten en/of de feestavond Goud van Oud dient u wel van tevoren reserveren via het restaurant of de receptie. Dit kan per email (hetgrotebos@rcn.nl) of telefoon (0343-513644), tot uiterlijk 15 oktober.

Namens alle medewerkers wens ik u een goed naseizoen toe.

Met vriendelijke groet,
RCN Vakantiepark het Grote Bos

Anneke Kuipers-Speckmann
Parkmanager

RCN-vakantiepark-het-Grote-Bos-kamperen (3)

Inschrijfformulier (deel)seizoenplaats 2019

Wilt u het inschrijfformulier direct online invullen? U kunt uw inschrijving tot en met maandag 24 september 2018 invullen en opsturen.

© RCN 2019 Klik hier om u af te melden voor deze nieuwsbrief.