Reserveer direct je tafel
#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal

Fiets- en wandelarrangement

20% korting op je verblijf en allerlei extra's

De omgeving van RCN het Grote Bos is ideaal voor het maken van prachtige fietstochten en wandelingen. Wat dacht je van een tocht langs de prachtige kastelen en landgoederen van de Stichtse Lustwarande of de forten van de Hollandse Waterlinie?

Na zo'n inspannende tocht is het natuurlijk tijd om tot rust komen. Je bent van harte welkom voor een heerlijk diner in Brasserie la Forêt en voor een overnachting op RCN het Grote Bos. En met ons speciale fiets- en wandelarrangement kan dat nu extra voordelig.

Speciaal arrangement
Met de actiecode WFHGB19 profiteer je van 20% korting op je verblijf in een van de geselecteerde accommodaties én krijg je gratis opgemaakte bedden. Daarnaast krijg je een welkomstdiner voor €19 (i.p.v. €27), 20% korting op koffie met taart bij de Historische Moestuin van Bartiméus en 30% korting op entreekaartjes voor het Kersenmuseum in Cothen.

Het arrangement is geldig op verblijven in de maanden mei, juni, september en oktober.

Kies hier jouw accommodatie
Voor een voordelig verblijf bij RCN het Grote Bos
Aankomst
Vertrek
2 personen
Voordeel
Filters
Sorteer
De eindschoonmaak is optioneel bij te boeken voor € 40,-. Op RCN Toppershoedje is de eindschoonmaak verplicht. Neem je een huisdier mee? Dan is de eindschoonmaak verplicht. Bij enkele (groeps)accommodaties gelden afwijkende tarieven en voorwaarden voor eindschoonmaak en eventuele borg. In dat geval staat dit aangegeven in de beschrijving van dit type woning..
Een warm welkom
Door de medewerkers van RCN
Anneke Kuipers - Speckmann
Parkmanager RCN het Grote Bos
‘Het Grote Bos is een betoverende locatie. De natuurlijke heuvels van de Heuvelrug zijn nog zichtbaar en voelbaar op ons park. Het landschap en de omgeving vervelen nooit. Een vakantie op het Grote Bos brengt je in een heel andere wereld, en toch is het zo dicht bij huis.’
Bel ons contact center: 085 0400 700
Park beoordelingen

8,5 score uit 1112 personen

Algemene indruk
8,4
Ligging en omgeving
9
Kindvriendelijkheid
8,6
Horeca
8,1
Faciliteiten
8,3
Recreatieprogramma
7,9
Netheid terrein
8,4
Gastvrijheid
8,7
Contactgegevens
Wij zijn aanwezig Neem contact op met het Contact Center. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 9.00 - 21.00 uur en in het weekend van 9.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer.
Ik bel vanuit:
+31 85-0400 700
Bel mij terug:
RCN het Grote Bos
Hydeparklaan 24, 3941 ZK Doorn
Stuur een e-mail
Antwoord binnen 1 werkdag Stuur een e-mail