Reserveer direct je tafel
#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal

Opa en Oma fietsarrangement

25% korting en vele extra's

Met het opa en oma arrangement profiteer je van 25% korting op een heerlijk verblijf bij RCN het Grote Bos en van vele gratis extra's. Ga fietsen langs de prachtige kastelen of op ontdekkingstocht met een van onze nieuwe familieskelters (elektrisch voor 5 pers.) naar de Pyramide van Austerlitz of het Nationaal Bomenmuseum.

Na de fietstocht kunnen jullie lekker smullen van gratis poffertjes en ’s avonds heerlijk gebruik maken van het welkomstdiner in Brasserie la Forêt. De fietsroutes liggen voor jullie klaar, evenals de verschillende omgevingsuitjes die we met korting voor jullie hebben geregeld.

Speciaal opa en oma arrangement
Met de actiecode OOF19 profiteer je van 25% korting op geselecteerde accommodaties. Daarnaast krijg je: gratis poffertjes in Brasserie la Fôret, welkomstdinder voor €19 (i.p.v. €27), 20% korting op de huur van elektrische skelters, korting op de minigolf en bowling op ons park en korting op diverse uitjes in de omgeving (vouchers verkrijgbaar via de receptie).

Kies hier een accommodatie
Voor een voordelig verblijf bij RCN het Grote Bos
Aankomst
Vertrek
2 personen
Voordeel
Filters
Sorteer
De eindschoonmaak is optioneel bij te boeken voor € 40,-. Neem je een huisdier mee? Dan is de eindschoonmaak verplicht. Bij enkele (groeps)accommodaties gelden afwijkende tarieven en voorwaarden voor eindschoonmaak en eventuele borg. In dat geval staat dit aangegeven in de beschrijving van dit type woning.
Een warm welkom
Door de medewerkers van RCN
Anneke Kuipers - Speckmann
Parkmanager RCN het Grote Bos
‘Het Grote Bos is een betoverende locatie. De natuurlijke heuvels van de Heuvelrug zijn nog zichtbaar en voelbaar op ons park. Het landschap en de omgeving vervelen nooit. Een vakantie op het Grote Bos brengt je in een heel andere wereld, en toch is het zo dicht bij huis.’
Bel ons contact center: 085 0400 700
Park beoordelingen

8,4 score uit 1604 personen

Algemene indruk
8,3
Ligging en omgeving
8,9
Kindvriendelijkheid
8,5
Horeca
8
Faciliteiten
8,2
Recreatieprogramma
7,8
Netheid terrein
8,3
Gastvrijheid
8,6
Contactgegevens
Wij zijn aanwezig Neem contact op met het Contact Center. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 9.00 - 21.00 uur en in het weekend van 9.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer.
Ik bel vanuit:
+31 85-0400 700
Bel mij terug:
RCN het Grote Bos
Hydeparklaan 24, 3941 ZK Doorn
Stuur een e-mail
Antwoord binnen 1 werkdag Stuur een e-mail