Op stap in de omgeving Leuke evenementen in Utrecht

Het hele jaar door worden er in de omgeving van RCN het Grote Bos vele leuke en bekende evenementen georganiseerd. Hieronder vind je de evenementen in Utrecht in de omgeving van ons park op een rijtje.

Evenementen in de buurt
van RCN het Grote Bos
woensdag 8 november
Wandelen op de Heuvelrug

Op de Utrechtse Heuvelrug is het heerlijk wandelen! Het najaar is dé perfecte periode om de regio al wandelend te verkennen. Het landschap veranderd, de bladeren aan de bomen verkleuren en de landgoederen, kastelen, musea en attracties zijn klaar om ontdekt te worden! Al wandelend door de bossen en langs de uitgestrekte velden ontdek je de mooiste natuur, maar verken je ook ieder detail. Wandel over de populaire klompenpaden over historisch tracé, onverharde paden via boerenland en landgoederen. Op de Heuvelrug vind je ontzettend veel wandelroutes; trek je wandelschoenen aan en kom wandelen op de Heuvelrug!

Klik hier voor meer informatie
woensdag 3 januari
Echte Karel Appels aan de muren van Hotel Bergse Bossen!

Expositie van Circusserie van Karel Appel en ‘Portraits of Contemporary Circus’ van fotografe Vera Claessen.

Bergse Bossen stelde een unieke, nooit eerder vertoonde kunstexpositie samen, met als thema ‘The Art of Circus’. Twintig kleurrijke werken uit Karel Appels  vormen een bijzonder contrast en tegelijkertijd ook een fascinerende eenheid met de zwart-wit werken van fotografe Vera Claessen.

Klik hier voor meer informatie
vrijdag 16 februari
Roemenië in de Grote Oorlog - Huis Doorn

Van 17 februari tot en eind april 2018 vindt in het tentoonstellingspaviljoen van Museum Huis Doorn de tentoonstelling Roemenen in de Grote Oorlog plaats. Een groot deel van de herdenking in de jaren 2014 – 2018 concentreert zich op de gebeurtenissen aan het Westelijk front.

Klik hier voor meer informatie
woensdag 21 februari
Nestjes bouwen - Paviljoen Beerschoten

KinderNatuurActiviteiten organiseert activiteiten voor kinderen in en over de natuur. Dit wordt gedaan door vrijwilligers van Utrechts Landschap en IVN De Bilt. Woensdag 21 februari hebben wij de volgende activiteit: Vogelnestjes.

Klik hier voor meer informatie
vrijdag 2 maart
Exclusieve excursie Park Vliegbasis Soesterberg

Fietsexcursie 

Mede dankzij uw gulle steun kunnen wij Park Vliegbasis Soesterberg voor altijd beschermen! 
Als dank bieden wij u een exclusieve fietsexcursie met de boswachter/gids aan op Park Vliegbasis Soesterberg.

U fietst een afstand van ruim 10 kilometer over de vliegbasis dat zich als gevolg van het militaire gebruik heeft ontwikkeld tot 375 hectare uniek natuurgebied. U betreedt delen van het Park die niet vrij toegankelijk zijn en u bezoekt militair erfgoed wat normaal ook is afgesloten voor reguliere excursies.

zaterdag 26 mei
LIVING HISTORY 1914-1918 - Huis Doorn

Voor de zesde keer vindt dit jaar op zaterdag 26 en zondag 27 mei 2018 op landgoed Huis Doorn het spannende en historische Living History-evenement plaats.

Klik hier voor meer informatie
Contactgegevens
Wij zijn momenteel niet bereikbaar Wij zijn maandag t/m vrijdag van 9.00 - 21.00 uur en in het weekend van 9.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer.
Ik bel vanuit:
085-0400 700
Bel mij terug:
RCN Het Grote Bos
Hydeparklaan 24, 3941 ZK Doorn
Stuur een e-mail
Antwoord binnen 1 werkdag Stuur een e-mail
Wij maken gebruik van cookies. Door verder te browsen op onze website stem je daarmee in. Lees ons cookiebeleid.