Reserveer direct je tafel
#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal

Op stap in de omgeving Leuke evenementen in Utrecht

Het hele jaar door worden er in de omgeving van RCN het Grote Bos vele leuke en bekende evenementen georganiseerd. Hieronder vind je de evenementen in Utrecht in de omgeving van ons park op een rijtje.

Evenementen in de buurt
van RCN het Grote Bos
zaterdag 17 augustus
14:00
17:30
GENIETEN VAN RIJN EN WIJNGAARD

Er wordt al meer dan 20 jaar aan wijnbouw gedaan in het plaatsje Elst (U). 
Safarischip de Blauwe Bever vaart langs de prachtige oevers van Rhenen daarnaartoe. Naast een rondleiding wordt ook de wijn geproefd.

 Vanaf daar vaart het safarischip De Blauwe Bever naar het ‘Domein tussen Rug en Rijn’, een wijnproductiebedrijf en wijnproeverij in het Utrechtse Elst.
Daar is sinds 1998 het Domein tussen Rug en Rijn uitgegroeid tot een wijnhuis met 3.500 stokken, waarvan op ambachtelijke wijze meerdere soorten wijn wordt gemaakt. De wijnen zijn internationaal bekroond. 
De Blauwe Bever vaart er heen voor een nieuwe kijk op de Rijnoever. Na vertrek vertelt de gids aan boord alles over de prachtige oevers richting de Opslag in Elst.

Daar legt de Blauwe Bever aan. Na een korte wandeling volgt het bezoek aan het Domein waar de eigenaar uitgebreid vertelt over de druiventeelt en wijnproductie. Een proeverij van vier soorten wijn is onderdeel van de rondleiding. Rond 17.30 uur keert de Blauwe Bever weer terug in Rhenen.

Voor meer informatie
Contactgegevens
Wij zijn aanwezig Neem contact op met het Contact Center. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 9.00 - 21.00 uur en in het weekend van 9.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer.
Ik bel vanuit:
+31 85-0400 700
Bel mij terug:
RCN het Grote Bos
Hydeparklaan 24,3941 ZKDoorn
Stuur een e-mail
Antwoord binnen 1 werkdag Stuur een e-mail