Indien deze mail niet goed wordt weergegeven, klik dan hier

Beste [aanhef,fallback=heer, mevrouw] [fullname,fallback=],

Leuk dat u belangstelling heeft voor een (deel)seizoenplaats op RCN vakantiepark het Grote Bos, voor het seizoen 2019.

Vrije plaatsen
Inmiddels zijn de vrije plaatsen bekend. De lijst met plaatsen op basis van een heel seizoen, inclusief winterplaats, (5 november t/m 28 oktober) kunt u hier terugvinden. Kunt u uw voorkeurskeuze niet op de lijst terugvinden? Neem dan even contact op met onze receptie. Wellicht is er wel een plek voor een deelseizoenplaats, zoals een lente- & nazomerplaats, een lenteplaats of een nazomerplaats mogelijk.

Alle informatie op een rijtje
In het informatie ABC vindt u alle informatie terug, zoals de tarieven en de veldindeling.

Uw keuze doorgeven
Wilt u door middel van dit inschrijfformulier uw voorkeur doorgeven? U vult 3 opties in (veldnaam + plaatsnummer), 1e keus, 2e keus, 3e keus.

Het formulier ontvangen wij graag zo spoedig mogelijk van u terug. Dit kunt u doen per post of per e-mail, maar u mag het formulier uiteraard ook afgeven aan de balie. De formulieren worden behandeld op volgorde van binnenkomst. Wij nemen alleen volledig ingevulde formulieren in behandeling.

Een tijdige inzending is dus in uw belang. U krijgt altijd bericht van ons. Als uw keuze niet meer beschikbaar is, dan nemen wij contact met u op over de mogelijkheden.

Met vriendelijke groet,
RCN vakantiepark het Grote Bos

© RCN 2019 Klik hier om u af te melden voor deze nieuwsbrief.