Reserveer direct je tafel
#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal

Inschrijven Survivalparcours Hang On

Avontuur tijdens je vakantie

Houd jij van avontuurlijke en sportieve uitdagingen tijdens je vakantie? Dat kan op RCN Vakantiepark het Grote Bos. Survivalgroep Hang On heeft op twee locaties op het park een uitgebreid survivalparcours. Voor onze gasten worden er in het seizoen van april tot en met oktober verschillende activiteiten georganiseerd. Onder begeleiding van een professionele instructeur kunnen kinderen en volwassenen deelnemen aan diverse survialonderdelen: bosparcours 8+, waterparcours 8+, ienie minie 4-7 jaar, pijl & boogschieten 8+ of Ninja Warrior 15+. Kijk voor het actuele aanbod in het recreatieprogramma. Deze is te vinden in de WelkombijRCN-app of op de website.

 

Opgeven voor een activiteit van Hang On is noodzakelijk. De activiteit gaat door bij minimaal 4 inschrijvingen. Nadat u staat ingeschreven voor een activiteit, zal er bij de recreatiedesk een deelnemersovereenkomst getekend moeten worden en wordt er betaald. De kosten bedragen €10,- per persoon. Let op: Inschrijven is alleen mogelijk onder begeleiding van een volwassene en alleen contante betaling.

 

Inschrijving Survivalactiviteiten Hang-On

Vul hier niets in a.u.b.
Contactgegevens
Wij zijn momenteel niet bereikbaar Neem contact op met het Contact Center. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 11.00 - 18.00 uur en in het weekend van 10.00 - 14.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer.
Ik bel vanuit:
+31 85-0400 700
Bel mij terug:
RCN het Grote Bos
Hydeparklaan 24, 3941 ZK Doorn
Stuur een e-mail
Antwoord binnen 1 werkdag Stuur een e-mail