Indien deze mail niet goed wordt weergegeven, klik dan hier

Geachte [aanhef, fallback =heer, mevrouw] [fullname, fallback=],

Voor ons beginnen de voorbereidingen alweer voor het seizoen 2017. Ik hoop van harte dat u een fijn seizoen heeft gehad en dat u nu nog een paar maanden van de najaarszon en de herfstkleuren kunt genieten. Komende winter gaan we verder om het Grote Bos nog mooier te maken.

Feestavond seizoenafsluiting
Zet de datum alvast in uw agenda! Op vrijdag 28 oktober wil ik u uitnodigen in de Grote Boszaal voor een gezellige feestavond met live muziek. De beentjes kunnen van de vloer met in de pauze een “surprise” bingo. Daar zullen ook de vaste medewerkers van het Grote Bos aanwezig zijn.
Het hele weekend van 28, 29 en 30 oktober nodig ik u ook van harte uit in ons restaurant. Er is een speciaal 3 gangen menu voor u samengesteld voor de prijs van
€19,95, inclusief een gratis drankje p.p.

De winterperiode
Op maandag 31 oktober eindigt het seizoen 2016. De kerstvakantie begint voor alle regio’s op 23 december aanstaande en duurt tot en met 8 januari 2017. De voorjaarsvakantie valt tussen 17 februari en 6 maart. In de genoemde periodes kunt u gebruikmaken van uw winterplaats. Er zal ook een recreatief programma zijn. Het nieuwe seizoen begint op vrijdag 31 maart 2017.

Informatieboekje
Graag vraag ik hierbij uw aandacht voor ons informatieboekje met belangrijke gegevens over ons park evenals procedures en regels met betrekking tot bouwen en verbouwen, kopen en verkopen. Wij kunnen deze op verzoek naar u mailen.

Bladblazen en hogedrukspuiten
Dit jaar hebben we het beleid ingezet om de overlast van geluidsoverlast door het gebruik van apparaten als hoge drukspuit en bladblazers door gasten te beperken. Urenlang een irritant doordringend geluid dat over een groot deel van het park te horen is geeft veel ergernis bij de overige gasten. Daarom hebben we besloten dat het gebruik van deze apparaten beperkt gaat worden tot de eerste zaterdag van de maand tussen 9 en 12 uur. De maanden mei (meivakantie) juli en augustus zijn helemaal uitgezonderd. Tip: U kunt handmatig bladruimen met de bladhark en uw straatje schoonvegen met een bezem. Dat levert u een gezonde lichaamsbeweging op en stoort niemand.

Opruimen van uw plaats en containerdag
Het najaar is een goede tijd om kritisch naar uw plaats rondom uw bungalow of stacaravan te kijken en deze op te ruimen en weer netjes te maken. Dat betekent niet alleen opruimen van rommel, maar ook partytenten afbreken, tentjes verwijderen.
Op zaterdag 15 oktober kunt u grof vuil in gepaste hoeveelheden aanbieden bij de technische dienst tussen 9.00 en 16.30 uur. Grote hoeveelheden afval en koelkasten alleen tegen betaling. Chemisch afval dient u in te leveren bij uw woonplaats. De containerdag is ingesteld als een service om de netheid rondom uw plaats te bevorderen. Wij hopen dat u er gebruik van zult maken.

Tarievenbijlage
Hierin vindt u de tarieven voor de jaarnota en de toelichting op de afrekening water en eventueel gasverbruik. Met ingang van 2017 geldt voor de jaarplaatsen een indeling in 3 categorieën gebaseerd op de oppervlakte bij de stacaravan die in gebruik is.

Keuring stacaravans
Elke 3 jaar moet uw stacaravan gekeurd worden zoals vermeld staat in de Overeenkomst die u met RCN heeft. Een kopie van het keuringsrapport waarop vermeld staat dat de caravan is goedgekeurd ontvangen wij van u ter aanvulling van uw gegevens. U wordt dringend verzocht deze verplichting na te leven.

Namens alle medewerkers wens ik u een goed naseizoen toe.

Met vriendelijke groet,
RCN Vakantiepark het Grote Bos,

Anneke Kuipers-Speckmann
Parkmanager

rcn-grote bos-zwembad (4)

Opgaveformulier jaarplaats RCN het Grote Bos 2017

Wilt u het formulier direct online invullen? Gelieve dit voor 1 oktober te doen. Ook als uw gegevens niet veranderen t.o.v. 2016.

© RCN 2019 Klik hier om u af te melden voor deze nieuwsbrief.