Indien deze mail niet goed wordt weergegeven, klik dan hier

Beste [aanhef, fallback =heer, mevrouw] [fullname, fallback=],

Het seizoen is nog niet afgelopen en een aantal van u begint net aan het naseizoen. Wij gaan alweer aan het werk voor het nieuwe seizoen. Daarom ontvangt u deze nieuwsbrief. Bij deze brief treft u het opgaveformulier en de bijlage met alle tarieven 2018 en informatie over de voor u belangrijke zaken.

Feestavond seizoenafsluiting
Goud van Oud is al jaren een vast evenement aan het einde van het seizoen. Dit jaar willen we onze seizoenafsluiting hiermee combineren en bieden we onze vaste gasten een gezellige feestavond aan. Zet de datum alvast in uw agenda! Op zaterdag 21 oktober wil ik u uitnodigen in de Grote Boszaal. Opgeven graag via de receptie, zodat u de toegangskaarten zaterdag overdag kunt afhalen bij de receptie.

Horeca
De weekenden van 20 en 27 oktober nodig ik u van harte uit in ons restaurant. Er is een speciaal 3-gangen keuzemenu voor u samengesteld voor de prijs van € 20,- inclusief één gratis drankje p.p.

De winterperiode
Op maandag 30 oktober eindigt het seizoen 2017. De kerstvakantie begint voor alle regio’s op 22 december aanstaande en duurt t/m 7 januari 2018. De voorjaarsvakantie valt tussen 16 februari en 5 maart. In de genoemde periodes kunt u gebruikmaken van uw bungalow of stacaravan. Er zal ook een recreatief programma zijn. Het nieuwe seizoen begint op vrijdag 23 maart 2018. 

De tarieven en winter informatie
De tarieven voor de jaarnota en de toelichting op de afrekening water en eventueel gasverbruik vindt u hier terug. Tevens hebben we daarin relevante informatie voor de komende winterperiode gezet. 

Informatieboekje particuliere bungalow of jaarplaats
Graag vraag ik hierbij uw aandacht voor ons informatieboekje met belangrijke gegevens over ons park evenals procedures en regels met betrekking tot bouwen en verbouwen, kopen en verkopen. Voortdurend wordt de tekst aangepast aan de nieuwste inzichten en stand van zaken. Wij kunnen dit informatieboekje op verzoek naar u mailen. 

Het opgave formulier voor 2018
Wij vragen u jaarlijks dit formulier in te vullen en aan ons te retourneren. Indien u het digitaal invult, ontvangen wij het automatisch van u. Veel gasten vullen het formulier niet in omdat zij van mening zijn dat er niets is veranderd en dat het bij ons bekend is. Wij hebben voor de betaalwijze via automatische incasso ieder jaar een machtiging van u nodig. Ook andere extra’s dient u zelf aan te geven. Indien u betaling via de automatische incasso wenst is het van belang dat u het formulier voor 1 oktober ingevuld aan ons retourneert. Dit jaar vragen we u ook de meterstanden water en eventueel gas in te vullen op dit formulier.

Namens alle medewerkers wens ik u een goed naseizoen toe.

Met vriendelijke groet,
RCN Vakantiepark het Grote Bos

Anneke Kuipers-Speckmann
Parkmanager

RCN-vakantiepark-het-Grote-Bos-kinderen-op-skelter (2)

Opgaveformulier jaarplaats RCN het Grote Bos 2018

Wilt u het formulier direct online invullen? Gelieve dit voor 1 oktober te doen. Ook als uw gegevens niet veranderen t.o.v. 2017.

© RCN 2019 Klik hier om u af te melden voor deze nieuwsbrief.