Indien deze mail niet goed wordt weergegeven, klik dan hier

Beste [aanhef, fallback =heer, mevrouw] [fullname, fallback=],

Wat een prachtige zomer hebben wij gehad, wat een zonneschijn, tropisch warm. Het seizoen is nog niet afgelopen en we gaan nog een paar maanden genieten van de nazomer die overgaat in de herfst. De natuur gaat weer prachtig kleuren, het ruikt lekker in het bos. 

Uitnodiging seizoenafsluiting
Graag nodig ik u alvast uit voor de seizoenafsluiting op zaterdag 20 oktober a.s. van 16.00 tot 18.00 uur in ons restaurant. De medewerkers van Het Grote Bos zullen daarbij aanwezig zijn. We kunnen dan even met elkaar kennismaken of gewoon gezellig een praatje maken. Daarna nodig ik u van harte uit in ons restaurant. Er is een speciaal 3-gangen keuzemenu voor u samengesteld voor de prijs van € 20,-. 

Na afloop ontvangt u een consumptiebon ter besteding bij Goud van Oud, een gezellige feestavond die aansluitend wordt georganiseerd. Dit jaar willen we onze seizoenafsluiting hiermee combineren. Komt u alleen naar Goud van Oud? Vanaf 19.30 is de Grote zaal geopend. Wij hopen op uw komst! 

Voor het eten en/of de feestavond Goud van Oud dient u wel van tevoren te reserveren via het restaurant of de receptie. Dit kan per email (hetgrotebos@rcn.nl) of telefoon (0343-513644), tot uiterlijk 15 oktober. 


Tarieven en winterinformatie
Over de tarieven voor 2019 en de toelichting op de afrekening water en eventueel gasverbruik leest u alles in dit Informatie ABC. Ook hebben we daarin relevante informatie voor de komende winterperiode gezet. 

Informatieboekje particuliere bungalow of jaarplaats
Graag vraag ik hierbij uw aandacht voor ons informatieboekje met belangrijke informatie over ons park evenals procedures en regels met betrekking tot bouwen en verbouwen, kopen en verkopen. Ook vindt u hierin toelichting op de overeenkomst. De tekst wordt voortdurend aangepast aan de nieuwste inzichten en stand van zaken.

Het informatieboekje voor particuliere bungalows vindt u hier
Het informatieboekje voor jaarplaatsen vindt u hier

Het opgaveformulier voor 2019
Wij vragen u jaarlijks dit formulier in te vullen en aan ons te retourneren. Als u het op internet invult, ontvangen wij het automatisch van u. Veel gasten vullen het formulier niet in omdat zij van mening zijn dat er niets is veranderd en dat alles bekend is bij ons. Gelet op de vernieuwde regels in de wet op de privacy hebben wij jaarlijks van u een opgave nodig. Wij hebben voor de betaalwijze via automatische incasso ook ieder jaar een nieuwe machtiging van u nodig. Ook over andere extra’s kunnen wij niet beslissen voor u.

Als u betaling via de automatische incasso wenst is het van belang dat u het formulier voor 1 oktober ingevuld aan ons retourneert. Daarna is het vanwege administratieve redenen niet meer mogelijk. 

Namens alle medewerkers wens ik u een goed naseizoen toe.

Met vriendelijke groet,
RCN Vakantiepark het Grote Bos

Anneke Kuipers-Speckmann
Parkmanager

RCN-vakantiepark-het-Grote-Bos-kinderen-spelen-in-het-zand

Opgaveformulier 2019

Wilt u het formulier direct online invullen? Gelieve dit voor 1 oktober te doen. Ook als uw gegevens niet veranderen t.o.v. 2018.

© RCN 2019 Klik hier om u af te melden voor deze nieuwsbrief.