Supervakantie met kids
uitstapjes voor gezinnen met kinderen
  • De Boswerf in Zeist. Aan de rand van het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug ligt bezoekerscentrum De Boswerf, een prachtige groene locatie middenin het Zeisterbos. Kinderen kunnen zich uitleven in het natuurspeelbos. Daarnaast beschikt het bezoekerscentrum over een kleine, gezellige horeca, terras, kleine beestjestuin, eetbare voorbeeldtuin, bloemen- en kruidentuin, bijenstal en een authentieke plaggenhut. Ook gaan er vanaf deze locatie veel wandelingen, fietstochten en speurtochten. Je kan bij de Boswerf ook je verjaardagspartijtje houden.
  • Kinderboerderij 't Woelige Nest bestaat al sinds 1980 en bevindt zich in een schaapskooi uit 1750. Twee ezels, een mini-varken, verschillende soorten geiten, schapen, kippen, konijnen en cavia's: ze wonen allemaal in Driebergen. Op de kinderboerderij leren kinderen van alles over dieren en het boerenleven. Voor de kleintjes zijn er speciale peuterochtenden. De kinderboerderij beschikt ook over een ecologische tuin. Deze is open voor bezoekers en wordt gebruikt voor lessen aan scholen en andere doelgroepen. 't Woelige Nest biedt ook vakantieopvang aan voor konijnen en cavia's.
  • Recreatieplas Henschotermeer. Lekker luieren en genieten van de mooie omgeving of een frisse duik maken... Het kan allemaal in, bij en om het Henschotermeer: een unieke zwemplas met witte ''Caribische'' stranden, middenin de bossen.
  • Nationaal militair museum in Soesterberg. Op de plek waar in 1913 de Luchtvaartafdeling van de Koninklijke Landmacht werd opgericht staat 100 jaar later het Nationaal Militair Museum. Een indrukwekkend gebouw met een spectaculair dak van 110 x 250 meter en 13 meter hoge glazen buitenwanden. Het geeft de bezoeker een gevoel van ruimte en zicht op de collectiestukken buiten. Ontdek het Arsenaal en dwaal tussen tanks en vliegtuigen. Niet alleen het museum zelf is een bezoek waard, ook de omgeving heeft genoeg te bieden. Genieten van de bijzondere natuur van Park Vliegbasis Soesterberg, fietsen langs militair erfgoed of de kunstwerken op het terrein en in de shelters ontdekken. U kunt de dag bijvoorbeeld afsluiten met een picknick.
  • Spoorwegmuseum Utrecht. Het spoorwegmuseum bestaat uit vier werelden: De Grote Ontdekking, Droomreizen, Stalen Monsters en De Werkplaats. Deze vier werelden vertellen het complete verhaal over het ontstaan en de werking van de locomotief. Hiernaast zijn er nog verschillende interessante tentoonstellingen te bekijken.
Contactgegevens
Wij zijn momenteel niet bereikbaar Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 9.00 tot 22.00 op ons gratis telefoonnummer.
Ik bel vanuit:
0800 4050730
Bel mij terug:
RCN Het Grote Bos
Hydeparklaan 24, 3941 ZK Doorn
Stuur een e-mail
Antwoord binnen 1 werkdag Stuur een e-mail
Wij maken gebruik van cookies. Door verder te browsen op onze website stemt u daarmee in. Lees ons cookiebeleid.