Indien deze mail niet goed wordt weergegeven, klik dan hier

Beste [aanhef,fallback=heer, mevrouw] [fullname,fallback=],

Nog een week en dan start het seizoen alweer. Wij hebben er weer zin in, u ook? Het seizoen start dit jaar vroeg, op vrijdag 23 maart openen wij onze deuren. Staat u dit jaar voor het eerst op RCN het Grote Bos, dan hopen we dat u zich snel thuis zult voelen en met alle andere gasten vooral gaat genieten van het vakantiepark met rondom ons de prachtige bossen, kastelen en landgoederen.


Wat een bijzondere winter hebben we achter de rug. In december zware sneeuwval waardoor er veel takken van de bomen afbraken en in januari twee keer een storm vlak achter elkaar. De mannen van onze technische dienst zijn op dit moment nog druk aan het zagen en opruimen. Tijdens de laatste storm zijn er een kleine honderd bomen omgewaaid. Dat bracht veel extra werk met zich mee. Uit onverwachte hoek kregen wij veel hulp van vrijwilligers, daar zijn wij erg blij mee. Vele handen maken licht werk.

De speeltuin bij toiletgebouw Spechten is verplaatst naar de Bosplaatsen en  de speeltuin op de Beukenkamp is verplaatst naar de Dennenkamp. Bij de laatste speeltuin komt er ook nog een nieuw speelwerktuig. Als u straks rondloopt ziet u dat er 3 verhuurbungalows gerenoveerd zijn en voorzien van een natuurlijke buitenkant. De Koekoekslaan is weer een echte laan geworden met mooie prachtige jonge bomen. Het op orde brengen van de wegen en paden is een groot speerpunt voor de komende jaren. Het toiletgebouw Beuken heeft een opknapbeurt gekregen en ziet er straks weer tiptop uit.

Wij heten u vooral van harte welkom in ons restaurant. Er is een nieuwe kaart, met de heerlijkste gerechten.  Bij aankomst ontvangt u van ons een voucher waarmee u voor € 18,00 een 3-gangen welkomstmenu kunt nuttigen in ons restaurant.

Het informatiemagazine 2018, de seizoenbenodigdheden en andere zaken waar u recht op heeft, kunt u vanaf 23 maart afhalen op de receptie. Het Informatieboekje voor eigenaren van Particuliere Bungalows of Stacaravans kunt u hier lezen.

Namens alle medewerkers wensen wij u een heel fijn en zonnig seizoen 2018 toe!

Met vriendelijke groet,

Anneke Kuipers-Speckmann,
Parkmanager RCN het Grote Bos

© RCN 2019 Klik hier om u af te melden voor deze nieuwsbrief.