Indien deze mail niet goed wordt weergegeven, klik dan hier

Beste [aanhef,fallback=heer, mevrouw] [fullname,fallback=],

Het nieuwe seizoen staat alweer voor de deur. De hoogste tijd om u op de hoogte te stellen van alle nieuwtjes en bijzonderheden. Op 31 maart start het seizoen en bent u van harte welkom om alle dagen op ons park door te brengen. Het seizoen eindigt op 30 oktober.

Dit jaar bestaat RCN 65 jaar en dat gaan we op allerlei manieren vieren. Zo wordt er een fiets 2-daagse georganiseerd waarbij de keus is uit routes van 32,5 km of 65 km. In samenwerking met het Nationaal Ouderenfonds en het Vakantiebureau.nl wordt een midweek voor eenzame ouderen georganiseerd op 3 van onze parken. Daarnaast zullen er tal van activiteiten op ons park in het teken van onze 65e verjaardag staan.

Op zaterdag 6 mei is de Grand Opening van dit jubileum met een heerlijk diner en een feestavond. Zet deze datum vast in uw agenda. U ontvangt hierover nog informatie van ons.

We nodigen u van harte uit in onze horeca om, wanneer het u het beste uitkomt, te genieten van een heerlijk welkomstmenu voor slechts € 18,- p.p. U ontvangt hiervoor bij het inchecken een voucher. Daarnaast kunt u, ter ere van onze verjaardag, voor € 65,- een feestelijk 3-gangen diner, inclusief een fles wijn, voor 2 personen genieten.

Nieuw dit jaar is onze ontbijtservice. In het seizoen kunt u elke vrijdag, zaterdag en zondag en in de vakanties zelfs alle dagen, vanaf 8.30 uur bij ons komen ontbijten.

In de afgelopen maanden is er hard gewerkt aan het bosonderhoud, wat resulteert in veel meer lichtinval op sommige plekken, zonder het gevoel te verliezen in een bosrijke omgeving te zijn. Het bosonderhoud zorgt voor meer ruimte voor nieuwe aanwas en beter behoud van de oudere bomen. Langs de Arnhemsebovenweg hebben we een wal opgeworpen van de compost van onze groenstort. Deze zal dit seizoen mooi begroeid gaan worden door alle zaden en kiemen die daar inzitten.

Zoals u ziet komt al uw snoei en tuinafval goed van pas en daarom verzoeken wij u om dit altijd af te voeren naar de groenstort. Heeft u een aanhanger hiervoor nodig dan kunt u deze kosteloos lenen bij onze technische dienst. Laat het niet her en der los liggen, want dat is geen fraai gezicht. Bij een rondgang over het terrein is ons opgevallen dat op steeds meer locaties gasten een aanhanger stallen. We vinden dat niet ten goede komen aan de uitstraling van het park. We verzoeken iedereen die dit aangaat de aanhanger niet langer op het park te stallen.

De wifidekking op het terrein is verbetert. U krijgt hiervoor een wificode voor 1 apparaat gratis. U kunt deze ophalen bij de receptie. 

Een nieuwe ontwikkeling is het gebruik van elektrische en hybride auto’s. Er is hierdoor een toenemende vraag naar oplaadpunten. Dit voorjaar zullen we deze op het terrein op diverse plaatsen realiseren. Ook op de parkeerstrook van de Hydeparklaan zorgen we voor deze voorziening.

Zoals u vast al heeft gezien beschikt onze grote speeltuin sinds deze winter over 2 kabelbanen. Daarnaast zullen er 2 luchtkussens komen. Speciaal voor de jeugd komt er op één van de twee tennisbanen 2 interactieve speelvelden. De Sutu, een voetbalmuur en de Toro, een sportveld. Hierdoor is 1 tennisbaan komen te vervallen. De plaatsing en verbouwing zal in de eerste helft van april plaatsvinden.

U ontvangt per post de slagboompas en de kampeerinstructie. Deze pas is geldig vanaf 31 maart en u kunt dan vanaf 7 uur ’s ochtends het terrein oprijden en uw plaats gaan inrichten. Het informatiemagazine 2017 en andere de seizoenbenodigdheden waar u recht op heeft, kunt u vanaf 31 maart afhalen op de receptie. 

Namens alle medewerkers wens ik u een heel feestelijk seizoen 2017 toe!


Met vriendelijke groet,

Anneke Kuipers-Speckmann
Parkmanager

RCN-de Jagerstee-fietsers (1)

RCN jubileumjaar

RCN bestaat 65 jaar en organiseert daarom diverse activiteiten. Fietst u het weekend van 10 en 11 juni ook mee met de fiets 2-daagse?

wij zijn genonomineerd zoover awards (3)

Zoover Awards 2017: RCN is genomineerd!

Wij zijn er trots op dat wij genomineerd zijn in de categorie Campingvakanties XL. Helpt u ons met uw stem naar de overwinning? 

© RCN 2019 Klik hier om u af te melden voor deze nieuwsbrief.