Wild: dé film over de Veluwe! Verblijf op de filmset en ga gratis naar de film!

‘Wild laat de schoonheid en de veelzijdigheid van de Veluwe zien’

Wist je dat alle soorten dieren die in de film voorkomen gewoon in de bossen rondom de Jagerstee lopen? Je hoeft dus niet naar een filmfestival om de sterren te ontmoeten! Maak gewoon een boeking op de Jagerstee, trek je wandelschoenen aan en dan kom je ze vanzelf tegen. Maak je nu je boeking op RCN de Jagerstee met een minimaal verblijf van 3 nachten en een verblijf vóór 27 april, dan krijg je gratis bioscoopkaarten voor deze film in het VUE in Apeldoorn.

Wil jij de wildervaring helemaal compleet maken? Kijk dan eens naar de opties voor een wildspeurtocht of wildproeverij!

Wild in het kort
Bekijk de filmtrailer

In de film volgen we gedurende de vier jaargetijden de verhalen van drie hoofdrolspelers:  de vos, het edelhert en het wilde zwijn. We zien de dieren jongen krijgen, die opgroeien naar volwassenheid. Een aangrijpende scene is het moment dat het laatste van drie jonge vosjes door de moeder het nest uitgezet wordt. Kleinere rollen zijn weggelegd voor raaf, buizerd en ijsvogel. Bij de ijsvogel mogen we binnenkijken in het nest en met de buizerd vliegen we mee over de verschillende landschappen van de Veluwe. Al met al spectaculaire beelden die je normaal niet ziet. En niet kúnt zien, omdat Enting speciale toestemming kreeg om te filmen in gebieden die niet toegankelijk zijn. André van Duin heeft de voice-over ingesproken en de muziek in de film wordt uitgevoerd door Het Gelders Orkest.

Contactgegevens
Wij zijn momenteel niet bereikbaar Wij zijn maandag t/m vrijdag van 9.00 - 21.00 uur en in het weekend van 9.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer.
Ik bel vanuit:
085-0400 700
Bel mij terug:
RCN de Jagerstee
Officiersweg 86, 8162 NR Epe
Stuur een e-mail
Antwoord binnen 1 werkdag Stuur een e-mail
Wij maken gebruik van cookies. Door verder te browsen op onze website stem je daarmee in. Lees ons cookiebeleid of onze privacy verklaring.