vrijdag 6 oktober
15:30
18:00
Kustmarathon Zeeland

De kustmarathon is de mooiste en zwaarste marathon van Nederland, langs de Zeeuwse kust, door bos, over dijk en duin, van Burg-Haamstede naar Zoutelande. Naast de Kustmarathon is er de Wandelmarathon, de Ladiesrun, de MTB tocht,  en de light run.

Klik hier voor meer informatie
zaterdag 28 oktober
19:00
23:00
Nacht van de Nacht Middelburg

Sinds een aantal jaar wordt de N8vdN8 ook in Middelburg gevierd. Dankzij een onafhankelijke stichting in combinatie met gedreven vrijwilligers groeide de Nacht van de Nacht in Middelburg naar een evenement waar tientallen activiteiten te beleven, te bekijken of te beluisteren zijn. Van sterren kijken bij de Sterrenwacht, donker tafelen in restaurants, intieme concerten in de Lange Jan tot de inmiddels beroemde en magische Donkere Tocht door de binnenstad van Middelburg.

Klik hier voor meer informatie
zaterdag 18 november
13:00
15:30
Intocht Sinterklaas in Goes

Zaterdag 19 november komt Sint weer met zijn Pieten naar Goes. Als vanouds meren de boten rond 13.00 uur aan in de Goese Kade. Hopelijk samen met vele kinderen zal het kindercollege (kinderburgemeester en kinderwethouders) de goedheiligman welkom heten.

Klik hier voor meer informatie
zondag 26 november
13:00
15:30
Werkpaleis Sinterklaas

Zondag 26 november is het Koopzondag en zit St. Nicolaas traditigetrouw in zijn werkpaleis. Deze dag belooft als vanouds een groot kinderfestijn te worden. Vanaf 13.30u kunnen kinderen onder dankzij behulpzame Pieten een heus Pieten-diploma halen. Natuurlijk zit St. Nicolaas weer in zijn werkkamer (Trouwzaal) van het Stadhuis. Hij zal zijn handtekening zetten onder jouw Pieten-diploma! Maar je mag hem natuurlijk ook een brief, verlanglijstje of tekening brengen. De Pieten zorgen weer voor de vrolijke noot, en misschien leer je ook nog de nieuwste Pietendans? 

Klik hier voor meer informatie
vrijdag 8 december
12:00
20:00
Kerstmarkt Goes

De kerstmarkt in Goes is inmiddels uitgegroeid tot de grootste van Zeeland. Hier vind en beleef je alles dat het kerstgevoel compleet maakt. De kerstmarkt slingert door de mooiste straten en pleinen. Rondom de Grote Kerk en het Weeshuisplein staan tientallen leuke kramen. De Korte Kerkstraat krijgt een kunst- en brocante thema. Op de Vlasmarkt is van alles te beleven voor kinderen en op de Grote Markt staat een nostalgische draaimolen en poffertjeskraam.

Klik hier voor meer informatie
Contactgegevens
Wij zijn aanwezig Wij zijn maandag t/m vrijdag van 9.00 - 21.00 uur en in het weekend van 9.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer.
Ik bel vanuit:
085-0400 700
Bel mij terug:
RCN de Schotsman
Schotsmanweg 1, 4493 CX Kamperland
Stuur een e-mail
Antwoord binnen 1 werkdag Stuur een e-mail
Wij maken gebruik van cookies. Door verder te browsen op onze website stem je daarmee in. Lees ons cookiebeleid.