Reserveer direct je tafel
#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal
Evenementen in de buurt
van RCN Vakantiepark de Schotsman
zondag 29 december
Sneeuwbal Vlissingen

Op de Kleine Markt wordt het jaar weer muzikaal afgesloten met het driedaagse Sneeuwbal. Er treden meerdere geweldige bands op.

Lekkere muziek. Stevige en ouderwets goede rock ’n roll en blues, veel werk uit de sixties en alleen maar de beste covers!

Website Vlissingen Wonderstad
vrijdag 24 januari
Whisky aan het strand

Op vrijdag 24 januari 2020 is het derde whiskyfestival op Goeree-Overflakkee:  'Whisky aan het strand'. Het festival  vindt plaats in Zeil en surfcentrum Brouwersdam.

Entreebedrag is  € 27,50. Daarbij  zijn alle whisky's met muntjes te koop. Dus pay per dram, zoals dat in België en bij een festival als The Gathering' van Whiskybase ook gebruikelijk is.  Deze muntjes noemen wij natuurlijk 'schelpen'. Een schelp heeft de waarde van één euro. Bij aankomst krijg je een speciaal whisky 'nosing & tasting' glas. Dat mag je houden. Bovendien krijgt iedereen  bij entree al meteen vijf schelpen van ons mee. Dus je kan gelijk aan de slag! Waarom nog langer wachten? Tickets bestellen.

Er is  een keur aan whiskystandhouders. Naast  de mooie whisky's zijn er heerlijke  hapjes: worst, chocolade en vis. Voorts zijn er andere geneugten zoals een festivalbier. Zie de food en non-food standhouders. Ook is er de mogelijkheid een hapje te eten voor je aan de whisky gaat. Het Surfcentrum zal een dinerbuffet verzorgen. En da's niet alles! Genieten van mooie whisky maar ook aandacht voor een verantwoord alcoholgebruik. Daarom zijn er  speciale festival-bussen. Busverbindingen die de deelnemers vanaf Ooltgensplaat en Brielle langs diverse woonkernen ophalen en ze na het festival weer thuis brengen! Een enkele reis is € 5,-- euro.

Bij de derde editie van Whisky aan het Strand voegen we een nieuw geweldig onderdeel toe: vier verschillende Masterclasses van bijzondere whisky's. Of wil je liever overnachten? Ook dat kan! Het Surfcentrum verzorgt een aantal arrangementen die een aantrekkelijk geprijsde combinatie bieden van entree-diner-overnachting-ontbijt. En om het geheel compleet te maken, komt er weer een festivalbotteling En dat beloofd ècht iets bijzonders te worden! Er worden maximaal 300 entreetickets. Vol is ècht vol. Voor de BOB's zijn er twintig toegangsbewijzen van € 12,50 beschikbaar. Zie ons toegangsbeleid.

Klik hier voor meer info
vrijdag 31 januari
Openbare repetitie fanfareorkest Veere's Genoegen

Het fanfareorkest van Veere's Genoegen organiseert vrijdagavond 31 januari 2020 een openbare repetitie. Tijdens deze repetitie krijgen (oud-)muzikanten, die al op een muziekinstrument uit de fanfarebezetting kunnen spelen, de gelegenheid om samen met de muzikanten van Veere's Genoegen gratis en vrijblijvend een keer mee te repeteren. Voor bladmuziek en muziekinstrumenten wordt gezorgd. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via www.veeresgenoegen.nl. De repetitie begint om 19.30 uur in ons clubgebouw 'Het Akkoord' aan de Oudestraat 9 in Veere en duurt tot 22.00 uur (pauze van 20.30-21.00 uur). Na afloop is er nog de gelegenheid om nog even gezellig na te praten aan onze bar. Kijk voor meer informatie en de muziekinstrumenten die bij de bezetting van een fanfareorkest horen op www.veeresgenoegen.nl of stuur een e-mail naar info@veeresgenoegen.nl.

Klik hier voor meer informatie
woensdag 12 februari
20:00
De Kroon Quiz Night - Wissenkerke

Kom je kennis testen tijdens deze Quiznight in Hotel - Café - Restaurant de Kroon in Wissenkerke!
Er zijn verschillende categoriën o.a. muziek, geschiedenis, sport en glamour. 
Meespelen kost €3,- per persoon. 
Wanneer je vooraf komt eten is deelname gratis. 

zaterdag 15 februari
10:00
18:00
Modelbouwbeurs

Ook in 2020 zal Zeelandhallen Goes weer in het teken staan van de Modelbouwshow.nl. Dé grootste Modelbouwshow van de Benelux is een festijn voor jong en oud waar liefhebbers van modelbouw & bouwstenen volop kunnen ontdekken, beleven en kennis uitwisselen.

De hallen worden gewijd aan ‘Bouw je wereld’ en het uitgelichte thema voor dit jaar is ‘papier/kartonmodelbouw’.

 

BOUWSTEENFESTIJN

Als onderdeel van de show vindt ook het ‘Festijn met Bouwstenen’ plaats. Hier kun je met het hele gezin ontdekken wat er allemaal mogelijk is met LEGO® en zelf aan de slag in een mega-bouwhoek.

Klik voor info en tickets
vrijdag 26 juni
Concert at Sea

Met een groep vrienden nog even naar het Zeeuwse strand. Vooraan staan bij je favoriete artiest. Op de dam liggen met een biertje en lekker eten. Een rondje in het reuzenrad en met een cocktail in de hand kijken naar de zonsondergang.

 

Op Concert at SEA is inmiddels meer te beleven dan op een gewoon muziekfestival. Zo valt er met de vaste presentatoren Viggo Waas, Joep van Deutekom en Peter Heerschop van NUHR genoeg te lachen en gebeurt er elk jaar wel iets bijzonders. Er rijden, lopen en vliegen straattheateracts over het terrein en er is een uitgebreid assortiment aan eten en drinken met aandacht voor al het lekkers dat Zeeland te bieden heeft.

Klik voor meer info en tickets
Contactgegevens
Wij zijn momenteel niet bereikbaar Neem contact op met het Contact Center. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 9.00 - 21.00 uur en in het weekend van 9.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer.
Ik bel vanuit:
+31 85-0400 700
Bel mij terug:
RCN de Schotsman
Schotsmanweg 1, 4493 CX Kamperland
Stuur een e-mail
Antwoord binnen 1 werkdag Stuur een e-mail