Evenementen in de buurt
van RCN de Schotsman
zondag 26 november
13:00
15:30
Werkpaleis Sinterklaas

Zondag 26 november is het Koopzondag en zit St. Nicolaas traditigetrouw in zijn werkpaleis. Deze dag belooft als vanouds een groot kinderfestijn te worden. Vanaf 13.30u kunnen kinderen onder dankzij behulpzame Pieten een heus Pieten-diploma halen. Natuurlijk zit St. Nicolaas weer in zijn werkkamer (Trouwzaal) van het Stadhuis. Hij zal zijn handtekening zetten onder jouw Pieten-diploma! Maar je mag hem natuurlijk ook een brief, verlanglijstje of tekening brengen. De Pieten zorgen weer voor de vrolijke noot, en misschien leer je ook nog de nieuwste Pietendans? 

Klik hier voor meer informatie
vrijdag 8 december
12:00
20:00
Kerstmarkt Goes

De kerstmarkt in Goes is inmiddels uitgegroeid tot de grootste van Zeeland. Hier vind en beleef je alles dat het kerstgevoel compleet maakt. De kerstmarkt slingert door de mooiste straten en pleinen. Rondom de Grote Kerk en het Weeshuisplein staan tientallen leuke kramen. De Korte Kerkstraat krijgt een kunst- en brocante thema. Op de Vlasmarkt is van alles te beleven voor kinderen en op de Grote Markt staat een nostalgische draaimolen en poffertjeskraam.

Klik hier voor meer informatie
vrijdag 8 december
12:00
20:00
Gentse Winterfeesten

8 december 2017 t/m 7 januari 2018

 

Het eindejaar zit meestal propvol etentjes, feestjes en familiebezoekjes. Om van de kerstsfeer te kunnen genieten, zou de gezelligste periode van het jaar heel wat langer mogen duren. En dan ben je op de Gentse Winterfeesten aan het juiste adres. Of je nu op zoek bent naar adrenaline, ontspanning, ambachtelijke lekkernijen of kerstkledij, iedereen wordt op zijn wenken bediend tijdens de Gentse Winterfeesten!

Klik hier voor meer informatie
Contactgegevens
Wij zijn momenteel niet bereikbaar Wij zijn maandag t/m vrijdag van 9.00 - 21.00 uur en in het weekend van 9.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer.
Ik bel vanuit:
085-0400 700
Bel mij terug:
RCN de Schotsman
Schotsmanweg 1, 4493 CX Kamperland
Stuur een e-mail
Antwoord binnen 1 werkdag Stuur een e-mail
Wij maken gebruik van cookies. Door verder te browsen op onze website stem je daarmee in. Lees ons cookiebeleid.