RCN de Flaasbloem | Kampeerplaats met boomhut

Een unieke kampeerervaring voor de kids!
Gratis wifi (op 1 device) Gratis voorkeursboeking Kosteloos omboeken
Omschrijving Beoordelingen
8.1 Beoordeling
Omschrijving

RCN de Flaasbloem | Kampeerplaats met boomhut

Uniek zijn onze kampeerplaatsen met boomhut! Een unieke ervaring voor gezinnen met kinderen. We willen graag dat ieder kind zich thuis voelt. Voldoende ruimte om lekker te spelen vinden wij daarom belangrijk. Je kunt daarom bij ons een kampeerplaats met eigen boomhut te reserveren. De ruime, stevige huisjes zijn overdekt en speciaal gemaakt om in te spelen.

Dankzij de ruime veranda hebben de kinderen ook op de meest zonnige dagen profijt van de boomhut. Een stevige balustrade zorgt voor de benodigde veiligheid. Daarnaast bevindt zich aan de voorkant een takelpunt met een metalen emmer voor nog meer speelplezier.

 

De plaatsen hebben 16 ampere en TV-aansluiting.

Je mag op onze kampeerplaatsen een bungalowtent, vouwcaravan of caravan met voortent of camper plaatsen met daarbij maximaal 2 kleine tentjes. Per (samengesteld) gezin huur je 1 kampeerplaats.
22  Beoordelingen, Kampeerplaats met boomhut RCN de Flaasbloem
8,1 Beoordeling
Ligging
8,7
Sanitair
7,3
Voorzieningen
8,2
Leuk verblijf met super kampeerplek
3-10-2017 De boomhut was een erg leuke toevoeging Prima zwembad Animatie zeer droevig. Twee meisjes die niet aansluiten bij de kinderen, activiteiten waren niet tot nauwelijks voorbereid. En ik vond ze erg weinig gemotiveerd. Erg jammer, ondanks dat er weinig kinderen zijn vind ik dat je er toch wat leuks van moet kunnen maken.
Ligging
9
Sanitair
6
Voorzieningen
8
S. Kiel
Ondanks `t mindere weer toch een fijne vakantie,zeker de boomhut was een topper
18-8-2017 We hebben een fijne ervaring opgedaan alles was dik in orde alleen jammer dat `tb zwembad op dinsdag gesloten was Bij slecht weer in `t hoog seizoen!
Ligging
7
Voorzieningen
7
Kruijzen
Heerlijke vakantie!
16-8-2017 Een heerlijk 1,5 week gekampeerd bij De Flaasbloem. Een zeer leuk animatie team voor onze 2 kinderen van 4 en 6, ze praten e nu, 3 weken later nog steeds over. Genoeg faciliteiten voor iedereen aanwezig.
Ligging
9
Sanitair
8
Voorzieningen
9