Reserveer direct je tafel
#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal
Bekijk beschikbaarheid
8,3 Beoordeling lees de beoordeling van anderen
8,3 Beoordeling lees de beoordeling van anderen

De Schotsman 2.0

Bij RCN de Schotsman

De Schotsman 2.0

De grootschalige metamorfose is tot een eind gekomen. Er is veel natuur, water en een ruime en extra veilige omgeving gecreëerd om tot rust te komen. Er zijn 56 nieuwe bungalows gebouwd en er staat een volledig nieuw multifunctioneel centraal gebouw. In dit centrale gebouw vind je de receptie, de brasserie, de snackbar, een speelparadijs en een overdekt zwembad. Alles onder één dak!

Naast het multifunctionele centrale gebouw op het park, is er meer nieuw op de Schotsman. Zo zijn in 2021 de zeilschool en het servicepoint (fietsverhuur) onder handen genomen én is er nieuwe beplanting geplaatst. 

Maar... dit betekent niet dat nu stil gaan zitten. We blijven namelijk doorontwikkelen om ons park nóg verder te verbeteren en nóg mooier te maken. 

In het voorjaar zal er tussen het terras van de brasserie en het strandje een gloednieuwe speeltuin worden geplaatst met o.a. een klimtoren, 30 meter lange kabelbaan en een nieuw volleybalveld.

Bekijk hier alvast een voorproefje van het nieuwe centrale gebouw:

Maar dat is nog niet alles...
Update sanitair gebouwen

Update sanitair gebouwen

Twee van onze sanitair gebouwen hebben een metamorfose gekregen. Beide zijn gethematiseerd en er zijn verschillende onderdelen vernieuwd. Het is er heerlijk douchen!

Gloednieuw hoofdgebouw

Gloednieuw hoofdgebouw

We presenteren jullie vol trots ons nieuwe centrale gebouw met binnenspeeltuin, zwembad, receptie, supermarktje én brasserie. Alles onder één dak.

Strandje aan 't Veerse Meer

Strandje aan 't Veerse Meer

We hebben een heerlijk strandje gemaakt direct aan het Veerse Meer. Een extra plekje om te genieten en te ontspannen. Laat die zon maar komen!

Kampeerchalet het Gangboord

Kampeerchalet het Gangboord

Sinds 2020 zijn er nieuwe kampeerchalets het Gangboord geplaatst. Deze zijn ons en jullie zo goed bevallen dat er in het voorseizoen van 2022 twee extra kampeerchalets het Gangboord worden geplaatst.

 

Nieuwe bungalows

Nieuwe bungalows

Vakantie vieren in een fijne, splinternieuwe bungalow? Na de grootschalige metamorfose van RCN de Schotsman beschikt het park over 56 nieuwe bungalows voor 4, 6 of 8 personen. Met centraal tussen de bungalows leuke nieuwe speeltoestellen.

Uitbreiding fietsverhuur

Uitbreiding fietsverhuur

Op zoek naar de ideale activiteit? Huur een fiets! Vanaf aankomend seizoen bieden wij nóg meer fietsmogelijkheden. Hiermee ontdek je de leukste plekjes op en rondom het park.

Tennisbaan vernieuwd

Tennisbaan vernieuwd

De tennisbaan is opgeknapt. We hebben de gehele ondergrond vervangen voor extra speelplezier!

 

Boek hier onze nieuwe accommodaties
op RCN de Schotsman in Zeeland
  • RCN wordt aanbevolen met een 8.1
  • Onze volledige winstuitkering gaat naar goede doelen
  • Onvergetelijk voor jong en oud
Een warm welkom
Door de medewerkers van RCN
Sander van Geene
Parkmanager RCN de Schotsman
‘RCN de Schotsman is een uniek familiepark. Hier komen alle aspecten van Zeeland samen: zon, zee, zeilen, zwemmen, surfen, fietsen en wandelen. De Schotsman is de ideale uitvalsbasis om de provincie te ontdekken. Het mooiste Noordzeestrand van Nederland ligt op loopafstand. Het team van de Schotsman en ik heten je van harte welkom.’
Bel ons contact center: 085 0400 700
Park beoordelingen

8,3 score uit 1341 personen

Algemene indruk
8,3
Ligging en omgeving
8,9
Kindvriendelijkheid
8,4
Horeca
7,8
Faciliteiten
7,9
Recreatieprogramma
7,4
Netheid terrein
8,2
Gastvrijheid
8,5