Grootschalige renovatie Bij RCN de Schotsman

Sinds oktober 2017 is RCN de Schotsman bezig met een grootschalige metamorfose. Zo wordt er op het park één nieuw, centraal multifunctioneel gebouw gerealiseerd met daarin de  receptie, een recreatie- en vergaderruimte, zwembad, restaurant, snackbar en supermarkt. Naast dit hoofdgebouw van maar liefst 2.300 m2 bouwen we aan een nieuwe groepsaccommodatie en een surf- en zeilcentrum.

Bovendien worden in fasen nagenoeg alle huidige vakantiewoningen vervangen voor nieuwe, moderne en comfortabele accommodaties. In 2018 heeft RCN de Schotsman maar liefst 70 nieuwe vakantiewoningen op het terrein staan in authentiek Zeeuwse stijl en opvallende nautische zwart-rode kleuren. “Met deze grootschalige renovatie maken we De Schotsman weer toekomstbestendig. Zeg maar een Schotsman 2.0”, zegt Juliën den Ouden, parkmanager.

“De eerste nieuwe vakantiewoningen zijn in het voorjaar van 2018 klaar. In de zomer kunnen onze gasten al genieten van de hypermoderne accommodaties”.
Uiteraard wordt er tijdens de bouwwerkzaamheden alles aan gedaan om overlast tot een minimum te beperken. In juli en augustus zal er helemaal geen bouwoverlast zijn.
Het grootste deel van de werkzaamheden vindt daarom gefaseerd plaats.  De planning ziet er als volgt uit:

2018
April: oplevering eerste vakantiewoningen
April: Surfschool gereed

2019
Voorjaar: oplevering centraal gebouw en groepsaccommodatie
Zomer: laatste oplevering vakantiewoningen en zeilcentrum


Wil je op de hoogte gehouden worden van alle vorderingen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief van de Schotsman 2.0 en je ontvangt automatisch een update als we nieuws hebben.

 

RCN de Schotsman 2.0 nieuwsbrief

Update ontvangen
Voornaam*
Achternaam*
Vul hier niets in a.u.b.
Contactgegevens
Wij zijn momenteel niet bereikbaar Wij zijn maandag t/m vrijdag van 9.00 - 21.00 uur en in het weekend van 9.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer.
Ik bel vanuit:
085-0400 700
Bel mij terug:
RCN de Schotsman
Schotsmanweg 1, 4493 CX Kamperland
Stuur een e-mail
Antwoord binnen 1 werkdag Stuur een e-mail
Wij maken gebruik van cookies. Door verder te browsen op onze website stem je daarmee in. Lees ons cookiebeleid.