Sportief & avontuur
In de omgeving
  • Midden in de Zeeuwse natuur, in een prachtig bosgebied vlakbij de duinen en aan de Noordzee ligt het Klimbos Zeeuwse Helden. Een garantie voor een ware heldenbeleving voor iedereen vanaf 5 jaar en een minimale lengte van 1,15 meter. Het klimbos heeft 5 uitdagende parcoursen met ieder een verschillende moeilijkheidsgraad. Voor de allerkleinsten heeft Staatsbosbeheer speeltoestellen geplaatst in het bos bij de excursieschuur om vrij te spelen.
  • Met de ervaren surfleraren van Thijs’ Surfschool kun je binnen 1 dag leren surfen. De surfschool heeft jarenlange ervaring en leert je de, juist voor beginners zo belangrijke, ‘kneepjes’ van het vak. Je kunt ook alleen materiaal huren.
  • Bij waterskicentrum de Schotsman kun je waterskiën of wakeboarden op het Veerse Meer, vlakbij de Schotsman. Er is onder andere een kabelwaterskibaan, maar er worden ook kajaks verhuurd. Ook de bananaboat is een leuke attractie: gedurende 15 minuten vlieg je op een banaan over het water.
  • Houd je van vissen? Dan kun je via North Sea Adventure een dag op pad om te gaan zeevissen op de Noordzee. Dat is weer eens wat anders dan vissen aan een rustige waterkant.
  • Lasergamen is een activiteit voor avontuurlijke types. In een donkere ruimte, gevuld met rook, licht en geluidseffecten, probeer je zo veel mogelijk tegenstanders te raken met jouw laserpistool. In deze gamehal kun jij je hart ophalen!

Contactgegevens
Wij zijn aanwezig Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 9.00 tot 22.00 op ons gratis telefoonnummer.
Ik bel vanuit:
0800 4050730
Bel mij terug:
RCN de Schotsman
Schotsmanweg 1, 4493 CX Kamperland
Stuur een e-mail
Antwoord binnen 1 werkdag Stuur een e-mail
Wij maken gebruik van cookies. Door verder te browsen op onze website stemt u daarmee in. Lees ons cookiebeleid.