Supervakantie met kids
Uitstapjes met kinderen
  • Een rit met de stoomtrein van het stoomtreinmuseum in Goed-Borsele brengt je terug naar het verleden: de spoorwegen van de jaren ’30. Zittend op de houten banken in de 3e klasse of op het pluche van de 1e en 2e klasse geniet je van een ontspannen treinreis in een nostalgische sfeer. Op het eindpunt in Hoedekenskerke vind je diverse attracties voor kinderen.
  • In het stadsrecreatiepark ‘De Hollandse Hoeve’ ligt ambachtsmuseum Goes. In een voormalige boerenschuur is een oud marktpleintje nagebouwd, met rondom ateliers voorzien van karakteristieke Goese geveltjes. In de ateliers worden de ambachten gedemonstreerd, desgevraagd wordt er uitleg gegeven en zijn de gemaakte producten te koop. In meerdere ateliers kan iets gemaakt worden dat betrekking heeft op het getoonde ambacht, door zowel kinderen als volwassenen.
  • Midden in de Zeeuwse natuur, in een prachtig bosgebied vlakbij de duinen en aan de Noordzee ligt het Klimbos Zeeuwse Helden. Een garantie voor een ware heldenbeleving voor iedereen vanaf 5 jaar en een minimale lengte van 1,15 meter. Het klimbos heeft 5 uitdagende parcoursen met ieder een verschillende moeilijkheidsgraad. Voor de allerkleinsten heeft Staatsbosbeheer speeltoestellen geplaatst in het bos bij de excursieschuur om vrij te spelen.
  • Appels met peren vergelijken. In het hart van zeeland ligt in Kapelle een bijzonder museum: het fruitteeltmuseum. Maak een ontdekkingsreis door de geschiedenis va fruit en de fruitteelt. Luiken, kijkkasten, authentiek gereedschap en een werkende veilingklok maken het museum tot een beleving voor jong en oud. In de grote museumtuin en de boomgaard zijn verschillende teelt- en snoeiwijzen van oude rassen te zien.
  • Wie het Zeeuwse eiland Walcheren in één dag wil bekijken, kan terecht bij familiepark mini mundi in Middelburg. Walcherse gebouwen zijn hier in een schaal van 1 op 20 te bekijken.
  • In reptielenzoo Iguana in Vlissingen dwaal je door diverse kamers met onder andere giftige hagedissen, reuzenslakken, schildpadden en slangen zoals de grote tijgerpythons.
  • Bij speelboerderij Klok’uus in ’s-Heer Ardenskerke vind je een binnenspeeltuin met klimrekken, glijbanen en kruipbuizen. Buiten kunnen kinderen zich vermaken op het overdekte springkussen, de bungee-trampoline en de skelterbaan. Voor de grotere kinderen is er een outdoor lasergame en arrow-play.
Contactgegevens
Wij zijn aanwezig Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 9.00 tot 22.00 op ons gratis telefoonnummer.
Ik bel vanuit:
0800 4050730
Bel mij terug:
RCN de Schotsman
Schotsmanweg 1, 4493 CX Kamperland
Stuur een e-mail
Antwoord binnen 1 werkdag Stuur een e-mail
Wij maken gebruik van cookies. Door verder te browsen op onze website stemt u daarmee in. Lees ons cookiebeleid.