Sportief & avontuur
In de omgeving
  • Duingebied De Kwade Hoek, waar je heerlijk kunt fietsen en wandelen. Er zijn drie mooie wandelingen uitgezet. 
  • Strandzeilen of kitebuggyen bij Beware Beach, voor meer informatie en tickets kunt u terecht op de receptie van RCN Toppershoedje. 
  • Een rubberboot van groot formaat, krachtige motoren op de uitdagende Deltawateren. De RIB-adventures zijn een ultieme ervaring voor iedereen die van spanning en sensatie houdt.
  • De mooiste plekken ontdekken rondom Ouddorp kan met een GPS-wandeltocht. Net als de GPS van uw auto loodstst dit apparaat u zonder problemen langs de mooiste plekken in de omgeving, maar dan in de open lucht. De apparatuur hiervoor kunt u lenen bij de receptie van het park.
  • Bij Hippisch Paardencentrum Ouddorp kun je terecht voor het maken van buitenritten op het Noordzeestrand. Ook kunnen paardenliefhebbers hier terecht voor het huren van een pony.
  • Vanaf een hoogte van 185 meter kunt u vanaf de Euromast de wereldhavenstad Rotterdam panoramisch overzien. Misschien nog wel leuker, is het abseilen of het tokkelen.

 

  • Brouwersdam Waterjump, zo spannend en uitdagend als het klinkt, zo is het ook! Een schans van 8 meter hoog met 3 glijbanen waarbij de landing garant staat voor een verfrissende en spectaculaire duik in het Grevelingenmeer. Gebruik jij een matje, band of ga je met een hele groep als treintje naar beneden? Eindeloos veel waterplezier voor jong en oud!

Contactgegevens
Wij zijn aanwezig Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar van 9.00 tot 22.00 op ons gratis telefoonnummer.
Ik bel vanuit:
0800 4050730
Bel mij terug:
RCN Toppershoedje
Strandweg 2-4, 3253 LR Ouddorp
Stuur een e-mail
Antwoord binnen 1 werkdag Stuur een e-mail
Wij maken gebruik van cookies. Door verder te browsen op onze website stemt u daarmee in. Lees ons cookiebeleid.