Reserveer direct je tafel
#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal

Recreatiezaal 'de Topper'

Werkweek, schoolkamp, teamweekend of jubileumfeest

Zoek je een prettige locatie voor een werkweek, schoolkamp, teamweekend of jubileumfeest aan zee? Maak dan gebruik van de recreatiezaal op RCN Toppershoedje. Je kunt de zaal ook huren in combinatie met kampeerplaatsen en acccommodaties.

Verjaardag, jubileum of vergadering?

Recreatiezaal de Topper

Familiereunie, verjaardag of een vergadering
Een compleet verzorgde familiereunie, een verjaardag of een vergadering op Toppershoedje is inclusief personeel en de benodigde hapjes en drankjes. Bij RCN Toppershoedje heeft iedereen een fantastische (mid)dag of avond. In onze zaal 'De Topper' kunnen de volwassenen gezellig tafelen en drinken terwijl de kinderen lekker spelen of (op aanvraag begeleid) kunnen knutselen of spelen in de andere zaal.

 

Teambuilding op het strand

Zoek je een plaats om te vergaderen? Toppershoedje is een ideale plek voor een bijeenkomst. Na een intensieve sessie samen uitwaaien op het strand. Wat is er beter voor de teamspirit! Na afloop kun je heerlijk ontspannen rondom de open haard. Wij verzorgen desgewenst voor lunch en diner.

 

Er zijn diverse overnachtingsmogelijkheden in onze verhuuraccommodaties. Neem voor meer informatie contact met ons op: 0187 682 600.

Contactgegevens
Wij zijn momenteel niet bereikbaar Neem contact op met het Contact Center. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 09.00 - 21.00 uur en in het weekend van 09.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer.
Ik bel vanuit:
+31 85-0400 700
Bel mij terug:
RCN Toppershoedje
Strandweg 2-4, 3253 LR Ouddorp
Stuur een e-mail
Antwoord binnen 2 dagen Stuur een e-mail