Reserveer direct je tafel
#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal
RCN la Ferme du Latois vakantiepark in de Vendée

RCN Vakantiepark in de Vendée Vakantie vlakbij de Atlantische kust

Kies je park in de Vendée
Eropuit in de veelzijdige Vendée
RCN la Ferme du Latois
RCN la Ferme du Latois

RCN la Ferme du Latois: prachtig vakantiepark vlakbij de Atlantische kust. Voor een sportieve vakantie ben je hier op de juiste plek. Maak een fiets- of wandeltocht of bezoek de dorpjes.

RCN la Ferme du Latois
Altijd wat te doen in de Vendée
Uitstapjes en activiteiten in de Vendée

Op zo'n 10 kilometer van RCN la Ferme du Latois liggen de mooiste stranden aan de Atlantische oceaan. Op de prachtige rotspartijen aan het strand kun je bij eb krabbetjes, schelpjes en mosselen zoeken. Tegelijkertijd biedt het strand tal van watersportmogelijkheden voor verschillende leeftijden. Huur een kano, zeilboot of catamaran om de oceaan op te gaan, of ga strandzeilen langs de prachtige kustlijn. Houd je meer van een relaxvakantie? Ook dat is mogelijk! Het rustige platteland van RCN la Ferme du Latois is bij uitstek de plek om tot rust te komen. Gezellige badplaatsen, historische plaatsen, gezinsattracties of natuurgebieden, je vindt het allemaal in de veelzijdige Vendée. Je vindt al onze tips terug in het uitgebreide overzicht van uitstapjes en activiteiten in de Vendée.

Contactgegevens
Wij zijn aanwezig Neem contact op met het Contact Center. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 9.00 - 21.00 uur en in het weekend van 9.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer.
Ik bel vanuit:
+31 85-0400 700
Bel mij terug:
Stuur een e-mail
Antwoord binnen 1 werkdag Stuur een e-mail