Reserveer direct je tafel
#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal

Jouw vakantiewoning verkopen?

We helpen je graag | www.tekoopbijrcn.nl

Heb je een jaarplaats op één van de RCN Vakantieparken in Nederland? Dan kun je jouw bungalow, chalet of stacaravan verkopen via onze verkoopsite. Vul dan onderstaand formulier in.

Na het verzenden van het formulier ontvangen wij graag direct de afbeeldingen (origineel formaat), zodat we jouw vakantiewoning te koop kunnen zetten. Je kunt de afbeeldingen via deze link  verzenden naar secretariaat@rcn.nl. Let op! We kunnen alleen horizontale/liggende foto's plaatsen, wil je daar rekening mee houden? 

Alle aanmeldingen worden eerst gecheckt en binnen enkele werkdagen op onze website geplaatst. Zodra jouw vakantiewoning online staat, ontvang je van RCN een bevestiging.

Mocht je later iets in de advertentie willen wijzigen, dan kun je een e-mail sturen naar het bovengenoemde e-mailadres. Vermeld hierbij altijd duidelijk het park en het plaatsnummer van het object.

Aanmelding verkoopaccommodatie

Vul hier niets in a.u.b.
Contactgegevens
Wij zijn aanwezig Neem contact op met het Contact Center. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 09.00 - 21.00 uur en in het weekend van 09.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer. Tip: voor een kortere wachttijd raden wij je aan op werkdagen te bellen tussen 13:00 en 16:00 Veelgestelde vragen? Bekijk onze FAQ
Ik bel vanuit:
+31 85-0400 700
Stuur een e-mail
Binnen 48 uur krijg je van ons een reactie. Stuur een e-mail