Reserveer direct je tafel
#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal
RCN Vrienden Voordeel
Veelgestelde vragen
Hoe werkt het RCN Vrienden Voordeel precies?

Het RCN Vrienden Voordeel vind je terug in de RCN-app. Door in te loggen in de MijnRCN-omgeving vind je jouw level en bijhorende kortingen.

Wat houdt deelname aan het RCN Vrienden Voordeel precies in?

Iedereen die vaker bij RCN Vakantieparken boekt, heeft recht op korting op een volgend verblijf. Tijdens je vakantie geniet je ook van leuke aanbiedingen, te verzilveren in onze horeca of elders op het park.

Hoe kan ik deelnemen aan het RCN Vrienden Voordeel?

Iedereen die bij RCN Vakantieparken een boeking maakt, doet automatisch mee. Je hoeft je er dus niet actief voor aan te melden.

Ik heb geen e-mailadres, kan ik dan toch gebruikmaken van het RCN Vrienden Voordeel?

Ja, een receptiemedewerker op het vakantiepark helpt graag bij het uitprinten van jouw unieke barcode met klantnummer.

Is het RCN Vrienden Voordeel persoonsgebonden?

Het voordeel is gekoppeld aan een e-mailadres. Alle boekingen die gekoppeld zijn aan dit e-mailadres tellen mee bij het bepalen van jouw level en de bijhorende kortingen. Heb je geen e-mailadres, dan gaan we uit van jouw gastenkaart in ons reserveringssysteem.

Ik heb geen smartphone, maar ik wil wel graag gebruikmaken van het RCN Vrienden Voordeel.

Dit kan, een receptiemedewerker op het vakantiepark helpt graag bij het uitprinten van jouw unieke barcode met klantnummer. Op vertoon van je barcode ontvang je persoonlijke aanbiedingen in de horeca of elders op het park.

Waar kan ik mijn Vrienden Voordeel terugvinden?

Jouw level en de bijhorende aanbiedingen vind je op de volgende plekken:

  • in de RCN app
  • In de MijnRCN-omgeving
  • Via de receptie van 1 van de RCN Vakantieparken
Wat gebeurt er met mijn level als ik mijn vakantie annuleer?

Vier dagen voor aankomst wordt je boeking bijgeschreven bij het RCN Vrienden Voordeel. Dit om te voorkomen dat bij annulering het level gewijzigd moet worden.

 

Worden de aanbiedingen op het park automatisch verzilverd?

Indien je recht hebt op aanbiedingen die gelden in de horeca, kan je hier alleen gebruik van maken bij vertoon van je RCN-app of een print van jouw unieke barcode met klantnummer.

Is de korting die ik krijg met mijn RCN Vrienden Voordeel geldig in combinatie met andere kortingen?

In principe is het RCN Vrienden Voordeel geldig in combinatie met andere kortingen. Mocht dit in een bepaalde situatie niet het geval zijn, dan zal dit worden opgenomen in de actievoorwaarden. 

Kan mijn Vrienden Voordeel ook komen te vervallen?

Je Vrienden Voordeel komt te vervallen als je zeven jaar achter elkaar geen nieuwe boeking maakt bij RCN. Om weer deel te kunnen nemen start je dan weer opnieuw in level Nachtegaal bij minimaal twee boekingen.

Ik ben vergeten in te loggen bij een boeking via internet, maar wil toch graag de korting op mijn boeking ontvangen. Kan dat?

Neem in dit geval contact op met ons Contact Center via 085 0400 700.

Ik heb een vakantie geboekt en ga daarmee naar een volgend level. Ik zie dit nog niet terug in de RCN-app.

Het bijschrijven van boekingen en het eventueel verschuiven naar een volgend level gebeurt vier dagen voor aankomst. Het kan zijn dat dit om technische redenen wat langer duurt. Mocht het twee dagen voor aankomst nog niet zijn aangepast, neem dan contact op met ons contact center via 085 0400 700 of via contact@rcn.nl.

Mijn level klopt niet met het aantal boekingen.

Correspondeert het aantal boekingen van minimaal 3 nachten met een besteding boven de €100,- niet met het toegewezen level. Neem dan contact op met ons contact center via 085 0400 700 of via contact@rcn.nl.

Kan ik nog gebruik maken van mijn Voordeelpas?

De Voordeelpas en dus de 5% korting is dit jaar nog van toepassing. Krijg ik dan ook het RCN Vrienden Voordeel? Ja,  dit jaar ontvang je beide kortingen. Voor boekingen in 2021 is dit niet meer mogelijk en geldt alleen het RCN Vrienden Voordeel.

Ontvang ik nog stempels op mijn Stempelkaart van de Voordeelpas?

Stempels op de spaarkaart worden alleen nog uitgegeven bij verblijven met een boekingsdatum tot aan start van het Vrienden Voordeel programma (13 juli 2020). Voor nieuwe boekingen worden geen stempels meer gezet.  De spaarkaarten met stempel zijn echter nog t/m 31 december 2021 in te wisselen.

Hoe zit het met de privacy?

Wij gebruiken je gegevens enkel en alleen voor speciale aanbiedingen, informatie omtrent het RCN Vrienden Voordeel. De gegevens worden uiterst zorgvuldig verwerkt en beheerd. Ons RCN Vrienden Voordeel voldoet volledig aan de AVG (de privacywet). Op onze website vind je een uitgebreide privacyverklaring .

Contactgegevens
Wij zijn momenteel niet bereikbaar Neem contact op met het Contact Center. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 09.00 - 21.00 uur en in het weekend van 09.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer.
Ik bel vanuit:
+31 85-0400 700
Bel mij terug:
Stuur een e-mail
Antwoord binnen 2 werkdagen Stuur een e-mail