Meewerkstage HR - Strategisch Recruitment

Hoofdkantoor, Maarn - Utrecht, Maarn - Utrecht

Wil jij meer leren over het interessante vakgebied Werving & Selectie binnen de recreatiebranche? Dan is dit de stage waar jij naar op zoek bent!

Wat ga je doen?

Jij gaat meewerken binnen het HR team, waarbij je alle facetten van recruitment zult meekrijgen. Zo zul je onze vacaturepagina beheren en veelzijdige acties uitzetten én uitvoeren om nieuwe collega’s aan te trekken. Denk bijvoorbeeld aan sourcen op LinkedIn, maar ook aan het opzetten van evenementen en samenwerkingen waarbij we ons op de kaart kunnen zetten bij potentiële nieuwe medewerkers. Eigen inbreng is hierin van harte welkom! Daarnaast willen wij graag een nieuw onboarding programma gaan opzetten en mag jij daar een aandeel in gaan leveren.

 

Jouw stage geven we samen met jou vorm, zodat jij je optimaal kunt ontwikkelen en daarnaast ook echt een mooi en bruikbaar resultaat kunt neerzetten voor RCN.

Wie zijn wij?

Een erkend leerbedrijf, met 18 natuurrijke vakantieparken in Nederland, Frankrijk en Duitsland. Ons hoofdkantoor staat in Maarn, midden in het bos, maar toch goed bereikbaar. Die bereikbaarheid is handig, want dit hoofdkantoor wordt jouw voornaamste werkplek!

 

Op het hoofdkantoor werk je natuurlijk niet alleen, maar samen met andere stagiaires en je collega’s van onder andere HR, ICT en Marketing. Samen vormen we een team van enthousiaste en betrokken medewerkers die graag hard werken, maar ook van gezelligheid houden!

Wat vragen wij?

Wij vragen van jou dat jij je vol enthousiasme op deze stage stort. Wij zullen je namelijk ook met veel energie begeleiden. Daarnaast:

  • Volg jij een relevante opleiding, bijvoorbeeld in HR, vrijetijd of- gastvrijheidsmanagement;
  • Kun jij een recente VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) overleggen.

Wat bieden wij jou?

  • Een stage bij een erkend leerbedrijf, met gediplomeerde stagebegeleiders;
  • Een stage waarbij er veel ruimte is voor eigen inbreng en je daadwerkelijk impact maakt op onze prachtige organisatie;
  • Een stage bij een organisatie die écht goed doet op het gebied van duurzaamheid en maatschappelijke betrokkenheid;
  • De kans om tijdens je stage onze prachtige vakantieparken te bezoeken;
  • Een stagevergoeding van € 100,- per week en tegemoetkoming in de reiskosten.

 

De startdatum en duur van je stage stemmen we met elkaar af. Horen we snel van je?

Solliciteren
Sluitingsdatum: woensdag 31 augustus 2022
Foto Aniek

Vragen over deze vacature?

Aniek Stals
Corporate Recruiter
Tel. 0031689935175

RCN Vakantieparken

Hoofdkantoor, Maarn - Utrecht

Amersfoortseweg 1B, 3951 LA Maarn