Stage Green Key Frankrijk

Hoofdkantoor, Maarn - Utrecht, Maarn - Utrecht

Heb jij een passie voor toerisme en milieu en wil je bijdragen aan een duurzame wereld ? Ben je op zoek naar een stage waar je een waardevolle ervaring kunt opdoen door een project te leiden? Dan is deze stage misschien wel iets voor jou !

Wat ga je doen?

Green Key is hét internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatiebranche. Al onze Nederlandse vakantieparken hebben het Green Key certificaat. Met dit certificaat laten we zien dat we investeren in duurzaamheid, en het behouden van de natuur waarin onze parken zich bevinden. Wij willen nu dat onze Franse parken ook Green Key gecertificeerd worden. Om dit te bereiken heb je contact hebben met de parkmanagers om de al genomen duurzame maatregelen te bespreken. Je vergelijkt deze maatregelen met de Green Key criteria om te zien welke stappen nog gezet moeten worden. Vervolgens start je het certificeringsproces en begeleid je de parken van begin tot eind.

Wie zijn wij?

RCN beschikt over achttien vakantieparken in Nederland, Frankrijk en Duitsland, met ieder een eigen karakter en een unieke ligging in de natuur. Maar RCN is meer dan vakantie: wij zijn ons bewust van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. Dit vertaalt zich in de aandacht die wij hebben voor de natuur en de steun die wij bieden aan projecten voor wie een vakantie minder vanzelfsprekend is.

 

De werkplaats voor deze stage gaat in overleg. Ons indrukwekkende kantoor staat in Leusden, onze Sustainability Manager zal je vanuit hier begeleiden. De focus van deze stage zijn onze Franse parken. Ons Franse hoofdkantoor is gevestigd op RCN Val de Cantobre.

Wat vragen wij?

Wij vragen van jou dat jij je vol enthousiasme op deze stage stort. Wij zullen je namelijk ook met veel energie begeleiden. Daarnaast:

  • Volg jij een relevante opleiding, bijvoorbeeld in toerisme management;
  • Spreek je vloeiend Frans;
  • Kun je een recente VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) overleggen.

Wat bieden wij jou?

  • Een stage bij een erkend leerbedrijf, met gediplomeerde stagebegeleiders;
  • Een stage waarbij er veel ruimte is voor eigen inbreng en je daadwerkelijk impact maakt op onze prachtige organisatie;
  • Een stage bij een organisatie die écht goed doet op het gebied van duurzaamheid en maatschappelijke betrokkenheid;
  • De kans om tijdens je stage onze prachtige vakantieparken te bezoeken;
  • Een stagevergoeding van €100,- per week en tegemoetkoming in de reiskosten.

 

De startdatum en duur van je stage stemmen we met elkaar af. Horen we snel van je?

Vul hier niets in a.u.b.

Vragen over deze vacature?

Channah Smith
Manager Sustainability
Tel. +31 (0)689913077

RCN Vakantieparken

Hoofdkantoor, Maarn - Utrecht

Amersfoortseweg 1B, 3951 LA Maarn