Reserveer direct je tafel
#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal
Vacatures bij RCN Vakantieparken: werken in het toerisme op een camping of bungalowpark

Kom werken in de vakantiesfeer

Vind de baan die bij je past

Ben je gastvrij en enthousiast? Kom dan werken op onze mooie vakantieparken in Nederland of Frankrijk. Wij hebben vacatures op diverse afdelingen en van vaste banen tot vakantiebanen.

Op zoek naar een leuke stageplaats? Ook dan zit je goed bij RCN. Je kunt stage lopen in de horeca, recreatie en receptie. Ook kun je kiezen voor een combi-stage of een stage op het hoofdkantoor.

Selecteer hieronder je wensen en bekijk het overzicht van onze openstaande vacatures!

Animator/animatrice

RCN Belledonne, Bourg d'Oisans - Isère

Voor de maanden juli en augustus ben je minimaal 6 weken beschikbaar. Een zeer afwisselende baan op een prachtig Frans park. 

Wie zijn wij?

Op een half uur rijden van RCN Belledonne begint het  beschermd natuurgebied Parc Nationale des Écrins. De camping in Bourg d’Oisans biedt een berglandschap met bijzondere flora en fauna en veel sportieve uitdagingen.

Jouw functie

Wij verwachten van jou dat je een echte gangmaker bent. Je vindt het leuk om gasten op sleeptouw te nemen en zorgt voor actief en passief vermaak. Vanzelfsprekend ben je vlot en dynamisch in het maken van contact. Toch ben je geen pure showman/vrouw: het gaat immers niet om jouw succes, maar om de toegevoegde waarde aan de vakantiebeleving van de gast. 

Wat ga je doen?

De werkzaamheden zijn erg afwisselend; je organiseert activiteiten voor zowel volwassenen als kinderen, hetgeen een grote mate van creativiteit vergt. De activiteiten van lopen uiteen van theater en dans tot glijbanenrace en van een knutselactiviteit tot hutten bouwen en jeu-de-boulestoernooien organiseren.

Wat vragen wij?

Jij als geboren animator/ animatrice zit bordevol energie en kan de hele dag door mensen motiveren en enthousiasmeren. Daarnaast leg je makkelijk contacten en blink je uit op artistiek of sportief gebied. Verder ben jij een representatieve teamplayer die minimaal 18 jaar jong is. Je beheerst minimaal één modern vreemde taal (Engels, Frans of Duits) en heb je enige kennis van EHBO. 

Customfield "Vacature - Ontvanger" not implemented yet!
Customfield "Vacture - Naam" not implemented yet!
Customfield "Vacature - Park" not implemented yet!
Vul hier niets in a.u.b.
RCN-Belledonne-Debby-Dekker-Parkbeheerder

Vragen over deze vacature?

Debby Dekker
Parkmanager RCN Belledonne
Tel. 0033 670 971 395

RCN Belledonne

Camping in Bourg d’Oisans | Isère

beledonne
Rochetaillée, 38520 Bourg d'Oisans

RCN Belledonne ligt middenin een bergdal, aan de voet van de Franse Alpen. Dichtbij bevinden zich verschillende bergen uit de Tour de France. De camping is geschikt voor een vakantie vol wandel- en fietsactiviteiten.

Meer over RCN Belledonne
Contactgegevens
Wij zijn aanwezig Neem contact op met het Contact Center. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 11.00 - 18.00 uur en in het weekend van 10.00 - 14.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer.
Ik bel vanuit:
+31 85-0400 700
Bel mij terug:
RCN Belledonne
Rochetaillée, 38520 Bourg d'Oisans
Stuur een e-mail
Antwoord binnen 1 werkdag Stuur een e-mail