Reserveer direct je tafel
#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal
Vacatures bij RCN Vakantieparken: werken in het toerisme op een camping of bungalowpark

Kom werken in de vakantiesfeer

Vind de baan die bij je past

Ben je gastvrij en enthousiast? Kom dan werken op onze mooie vakantieparken in Nederland, Frankrijk of Duitsland. Wij hebben vacatures op diverse afdelingen en van vaste banen tot vakantiebanen.

Op zoek naar een leuke stageplaats? Ook dan zit je goed bij RCN. Je kunt stage lopen in de horeca, recreatie en receptie. Ook kun je kiezen voor een combi-stage of een stage op het hoofdkantoor.

Selecteer hieronder je wensen en bekijk het overzicht van onze openstaande vacatures

Assistent Hoofd Technische Dienst

RCN Toppershoedje, Ouddorp - Zuid-Holland

Ben jij die handige servicegerichte klusser die altijd wel een oplossing heeft voor technische problemen en heb je ook nog groene vingers? Vind je het leuk om een team aan te sturen en werk je graag in de buitenlucht? Dan hebben wij een superleuke afwisselende functie voor jou op één van de mooiste plekjes in Nederland.

Wie zijn wij?

RCN Toppershoedje is vrijwel direct gelegen aan het brede strand van Ouddorp. Ons park bestaat uit ongeveer 115 eigen verhuureenheden (zeer divers aanbod) en ongeveer 125 kampeerplaatsen. Het park is een kleine 10 hectare groot en door het familiaire karakter heeft het park een knusse en gezellige uitstraling. Alle parkspecificaties (incl. foto’s en parkvideo) zijn te vinden op www.rcn.nl/toppershoedje

Jouw functie

Samen met je team zorg je als assistent hoofd technische dienst voor het onderhoud van het terrein, het spetterparadijs, het groen en/of de accommodaties, zodat alles er picobello uit ziet. Daarmee help je onze gasten aan een zorgeloos en tevreden vakantiegevoel op een tiptop verzorgd vakantiepark. 

Wat ga je doen?

Je bent de schakel tussen het hoofd technische dienst en de medewerkers technische dienst. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor beheer, de technische staat en onderhoud van de gebouwen en het terrein, zodat onze gasten optimaal kunnen genieten van hun vakantie. Je stuurt je team aan en weet hoe je hen moet motiveren. Je ondersteunt het hoofd technische dienst bij zijn werkzaamheden en neemt bij zijn/haar afwezigheid taken over. Ook een stukje administratief werk m.b.t. veiligheid  hoort bij deze functie. Onze gasten kunnen natuurlijk altijd bij jou terecht met vragen. Kortom, een baan volop afwisseling,  geen dag is hetzelfde en er heerst altijd een vakantiesfeer!  

Wat vragen wij?

Veel! Maar dat maakt het juist zo uitdagend en leerzaam. Werken op een vakantiepark vereist flexibiliteit en hard werken. Uiteraard begrijp jij dat werken in het weekend, tijdens vakanties en op feestdagen bij deze baan hoort.

Jij:

 • hebt een brede interesse voor techniek én groen
 • hebt geen probleem in het meedraaien van nood/storingsdiensten
 • kunt goed plannen en organiseren
 • bent initiatiefrijk
 • hebt zakelijk inzicht
 • hebteen sterk verantwoordelijkheidsgevoel
 • bent ondernemend, gastgericht en sociaal
 • houdt van orde en netheid
 • hebt een relevante vooropleiding en MBO werk- en denkniveau 
 • hebt kennis van minimaal 1 vreemde taal (bij voorkeur Duits)
 • kunt eenrecente VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) overleggen

Wat bieden wij jou?

Werken in een vakantiesfeer bij een groeiende organisatie! Een afwisselende baan op een fantastische locatie. Wij geven je veel zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid. Als medewerker heb je bij ons veel ruimte voor nieuwe ideeën en zijn er goede doorgroeimogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Je bent in de natuur, ontmoet veel leuke gasten en maakt onderdeel uit van een hecht team van leuke collega’s op één van de gezelligste vakantieparken in Nederland. Voor Je salaris en arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Recreatie. Eventueel is er een dienstwoning (ruim chalet op het park) beschikbaar om te wonen op het park i.c.m. meedraaien van de storing/nooddiensten. Het laatste is een pré.

Solliciteren
Sluitingsdatum: donderdag 30 september 2021
RCN-Toppershoedje-Vakantiepark-in-Zuid-Holland-parkmanager-Roland-Hoogwerf (3)

Vragen over deze vacature?

Roland Hoogwerf
Parkmanager RCN Toppershoedje
Tel. 0187 682 600

RCN Toppershoedje

Vakantiepark in Ouddorp | Zuid-Holland

toppershoedje
Strandweg 2-4, 3253 LR Ouddorp

Aan de Zuid-Hollandse kust, vlakbij de Brouwersdam, ligt RCN Toppershoedje. Slechts een duinenrij scheidt dit kleinschalige familiepark van het breedste strand van Nederland.

Meer over RCN Toppershoedje
Contactgegevens
Wij zijn momenteel niet bereikbaar Neem contact op met het Contact Center. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 09.00 - 21.00 uur en in het weekend van 09.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer. Tip: voor een kortere wachttijd raden wij je aan op werkdagen te bellen tussen 13:00 en 16:00 Veelgestelde vragen? Bekijk onze FAQ
Ik bel vanuit:
+31 85-0400 700
RCN Toppershoedje
Strandweg 2-4, 3253 LR Ouddorp
Stuur een e-mail
Binnen 48 uur krijg je van ons een reactie. Stuur een e-mail