Reserveer direct je tafel
#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal
Vacatures bij RCN Vakantieparken: werken in het toerisme op een camping of bungalowpark

Kom werken in de vakantiesfeer Vind de baan die bij je past

Ben je gastvrij en enthousiast? Kom dan werken op onze mooie vakantieparken in Nederland of Frankrijk. Wij hebben vacatures op diverse afdelingen en van vaste banen tot vakantiebanen.

Op zoek naar een leuke stageplaats? Ook dan zit je goed bij RCN. Je kunt stage lopen in de horeca, recreatie en receptie. Ook kun je kiezen voor een combi-stage of een stage op het hoofdkantoor.

Selecteer hieronder je wensen en bekijk het overzicht van onze openstaande vacatures!

Content en personalisatie marketeer

Hoofdkantoor, Maarn - Utrecht, Maarn - Utrecht

Heel het jaar bezig willen zijn met vakanties en marketing? RCN Vakantieparken is op zoek naar een dynamische marketeer die ons marketingteam komt versterken en snel kan schakelen tussen strategische en operationele activiteiten. Ben jij ervan overtuigd dat jij hét verschil kan maken in ons online marketingbeleid?  Dan zijn we op zoek naar jou!

Wie zijn wij?

RCN beschikt over zeventien vakantieparken in Nederland en Frankrijk, met ieder een eigen karakter en een unieke ligging in de natuur en een ruime keuze aan kampeermogelijkheden en verhuuraccommodaties. Onze gasten beleven bij ons de mooiste ervaringen en genieten volop met elkaar, van de sfeer en van de prachtige natuuromgeving. Op de marketing afdeling doen wij er alles aan om onze parken zo goed mogelijk aan te bieden via alle kanalen.

Maar RCN is meer dan vakantie: wij zijn ons bewust van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. Dit vertaalt zich in de aandacht die wij hebben voor de natuur en de steun die wij bieden aan projecten voor wie een vakantie minder vanzelfsprekend is.

Jouw functie

Je vervult binnen de marketing afdeling - die bestaat uit acht personen - een veelzijdige rol, waarbij je focus ligt op e-mailcampagnes, contentstrategie en ontwikkeling van de website en social media.

Wat ga je doen?

Je takenpakket is divers: je voornaamste focus bestaat uit het vertalen van de commerciële doelstellingen naar relevante websitecontent en e-mailcampagnes, waarbij personalisatie een voorname rol zal spelen.

Daarnaast zorg je samen met je collega’s ervoor dat de site van RCN up to date, relevant en conversiegericht is. Ook bemoei je je met de social media content van RCN, waaronder het LinkedIn-account van RCN.

Wat vragen wij?

Veel! Maar dat maakt het juist zo uitdagend en leerzaam. Je hebt in ieder geval HBO denk- en werkniveau en ca. 2 tot 3 jaar werkervaring in een soortgelijke positie. Een goede beheersing van de Nederlandse taal is eigenlijk vanzelfsprekend en het zou heel prettig zijn als je ook de Franse en Duitse taal machtig bent. Verder is een sterke commerciële instelling essentieel en zie je het als een leuke uitdaging om anderen te overtuigen van jouw visie en ideeën. Een 9 tot 5 mentaliteit is jou vreemd, je bent 4 of 5 dagen per week beschikbaar en zit barstensvol ideeën en kunt deze zelfstandig opzetten. Ervaring met personalisatie en Clang is een pré.

Wat bieden wij jou?

Een uitdagende functie met een grote mate van zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid in een lerende en groeiende organisatie. Hierin krijg je de mogelijkheid om je verder te ontplooien. Je salaris en arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Recreatie, schaal 6 of 7.

Solliciteren
Voornaam*
Achternaam*
Telefoonnummer*
Geboortedatum*
Beschikbaarheid (uren per week)*
Heb je vragen of opmerkingen?
CV
Motivatiebrief
Vul hier niets in a.u.b.
20190627 RCN - Martin HR

Vragen over deze vacature?

Martin van Schaik
Manager Marketing
Tel. 0343513547

RCN Vakantieparken

Hoofdkantoor, Maarn - Utrecht

Amersfoortseweg 1B, 3951 LA Maarn
Contactgegevens
Wij zijn aanwezig Neem contact op met het Contact Center. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 9.00 - 21.00 uur en in het weekend van 9.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer.
Ik bel vanuit:
+31 85-0400 700
Bel mij terug:
Stuur een e-mail
Antwoord binnen 1 werkdag Stuur een e-mail