Reserveer direct je tafel
#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal

Mijn vakantiebaan bij RCN

In tijden van het coronavirus

Allereerst hopen we dat jij en je naasten gezond zijn. Het virus zorgt voor verbroedering, maar ook voor onzekerheid. Daarnaast zal het vast ook vragen oproepen wat betreft je vakantiebaan bij RCN. Hieronder vind je de veelgestelde vragen over werken bij RCN komend seizoen.

Benieuwd naar welke maatregelen RCN getroffen heeft op de parken? Kijk dan op rcn.nl/coronavirus

Veelgestelde vragen

Laatst gewijzigd op: 22 april 12:00 uur

Ik ben op zoek naar een vakantiebaan, kan ik nog solliciteren?

Wat leuk dat je bij RCN wilt komen werken. De vacatures die wij nu online hebben staan zijn actueel. Dit betekent dat wij voor komend seizoen nog op zoek zijn naar personeel en wij jouw hulp goed kunnen gebruiken.

 

Ik heb al een contract voor komend seizoen, kan ik nog bij RCN komen werken?

Alleen als de overheid de campings verplicht sluit, zullen de RCN-campings volledig dichtgaan. Daarnaast kan het ook zijn dat bepaalde afdelingen niet open mogen. Op dit moment geldt in Nederland en Frankrijk, dat de restaurants en andere openbare ruimtes dicht moeten zijn. Voor onze parken geldt, dat wij alleen de recepties openhouden en er eventueel via de snackbar maaltijden kunnen worden meegenomen. Dus, restaurant, recreatie en sanitairgebouwen zijn gesloten. Hierdoor hebben we op korte termijn minder banen dan gebruikelijk.

 

Op dit moment gaan wij er vanuit dat de zomervakantie gewoon doorgang gaat vinden, waarbij men weer volop gaat genieten van de RCN Vakantieparken en dan hebben we jou dus hard nodig. We gaan er dus vanuit dat we je deze zomer hard nodig hebben!

 

Als ik in het voorseizoen bij RCN zou gaan werken, kan ik dan nog komen?
Dit is per camping en per afdeling verschillend. De parkmanager neemt individueel contact met je op indien er gewijzigde afspraken gemaakt moeten worden. Dus als je later moet starten, dan neemt de parkmanager contact met je op.


Ik ga naar Frankrijk en heb mijn reis al geboekt, moet ik die nu al afzeggen?
Nee, mits de parkmanager contact met je opneemt, dat je contract nog niet kan starten.

 

Ik ga naar Frankrijk en heb mijn reis nog niet geboekt. Moet ik wel gewoon boeken?
Als je nog niet hebt geboekt voor een ticket, dan adviseren we je nog even te wachten, tot je zeker weet dat de aanvangsdatum van je contract ongewijzigd blijft.

 

Wat als ik start met werken en dan ziek wordt?
Op dit moment geldt, dat als je je ziek voelt, je thuis moet blijven. Ook als een inwonende familielid/partner/kinderen koorts hebben. Dit geldt ook als je bij ons aan het werk gaat in de komende tijd.

Contactgegevens
Wij zijn aanwezig Neem contact op met het Contact Center. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 09.00 - 21.00 uur en in het weekend van 09.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer.
Ik bel vanuit:
+31 85-0400 700
Bel mij terug:
Stuur een e-mail
Antwoord binnen 1 dag Stuur een e-mail