Reserveer direct je tafel
#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal
Vacatures bij RCN Vakantieparken: werken in het toerisme op een camping of bungalowpark

Kom werken in de vakantiesfeer

Vind de baan die bij je past

Ben je gastvrij en enthousiast? Kom dan werken op onze mooie vakantieparken in Nederland of Frankrijk. Wij hebben vacatures op diverse afdelingen en van vaste banen tot vakantiebanen.

Op zoek naar een leuke stageplaats? Ook dan zit je goed bij RCN. Je kunt stage lopen in de horeca, recreatie en receptie. Ook kun je kiezen voor een combi-stage of een stage op het hoofdkantoor.

Selecteer hieronder je wensen en bekijk het overzicht van onze openstaande vacatures!

Parkmanager (of koppel) RCN Val de Cantobre

RCN Val de Cantobre , Maarn - Aveyron

Wil je een internationale ervaring opdoen en zowel persoonlijk als professioneel groeien? Dan kan deze baan een mooie stap voor je verdere carrière zijn! Voor een prachtig park in de Aveyron zijn wij op zoek naar een zeer sociale en enthousiaste parkmanager die als geen ander weet hoe teams succesvol te maken en te zorgen dat het de gasten aan niets ontbreekt. Idealiter ben je nu manager of assistent-manager binnen een leisure omgeving en klaar voor eindverantwoordelijkheid. Je spreekt al vloeiend Frans of hebt het snel naar een hoog niveau gebracht om je goed te kunnen integreren in de lokale omgeving.

Wie zijn wij?

RCN Vakantieparken biedt op 9 campings in Nederland en 8 campings in Frankrijk een fantastische vakantiebeleving, in een natuurlijke en veilige omgeving waarin we een zo optimaal mogelijke gastbeleving nastreven. Daarnaast is een verblijf op RCN Vakantieparken méér dan een heerlijke vakantie. RCN biedt al meer dan 65 jaar een bijzondere combinatie van kampeer- en verblijfsaccommodaties op prachtige locaties. Maar wanneer onze gasten bij ons vakantie vieren, zorgen zij niet alleen voor hun eigen vakantieplezier. De gehele winstuitkering besteedt RCN aan maatschappelijke projecten en aan mensen voor wie een vakantie minder vanzelfsprekend is. Onze christelijke oorsprong vertalen wij in respect voor elkaar en delen met elkaar. Delen van vakantieplezier. RCN: Goed voor elkaar!

Jouw functie

Als parkmanager ben je eigenlijk een ondernemer, eindverantwoordelijk voor een efficiënte bedrijfsvoering waarbij je continue gericht bent op de bezettingsgraad, overall parkkosten, inzet van personeel, relatiebeheer met lokale overheid, kwaliteit van dienstverlening en een optimale gastbeleving en dat alles vanuit de RCN-visie.

Wat ga je doen?

De functie van parkmanager is zeer divers en grofweg samen te vatten in:

  • Management: Je voert de dagelijkse leiding op het park en stuurt daarbij de diverse afdelingen aan: receptie, horeca, animatie, schoonmaak, technische dienst & groenvoorziening. Je stuurt op een optimale bezettingsgraad, bewaakt de begroting en je hebt aandacht voor de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers. Je weet het personeel te motiveren en inspireren in het behalen van de door jou uitgezette koers. Je hebt veel contact met de andere parkmanagers en de medewerkers van het service-kantoor. Daarbij is er volop mogelijkheid om kennis en ervaringen met collega’s uit te wisselen. Van elkaar leren en elkaar helpen is hier de agenda.

 

  • Guest Services: Je bent de ambassadeur van het park en dat straal je uit richting onze gasten. Je gaat voor een optimale dienstverlening en onderneemt actie op de wensen en feedback van onze gasten. Een unieke vakantiebeleving is jouw streven in combinatie met veiligheid, rust en orde.

 

  • PR & Sales: Je zorgt voor een goede band met het lokale netwerk en onderhoudt contacten met gemeente, overheidsinstanties en bedrijfsleven. Je werkt actief samen met de lokale aanbieders van toeristische attracties (bijv. buitensportbedrijven en grotten). Hiervoor is het je eigen maken en bekend zijn met de Franse cultuur en gewoontes belangrijk.

 

Voor de partner is er een functie als hoofd van dienst beschikbaar. Als hoofd van dienst leid je de horeca.  In deze rol, ben je verantwoordelijk voor alles rondom de horeca en de gastvrijheid. Tevens ben je de rechterhand van de manager en samen zorgen jullie voor de optimale bedrijfsvoering binnen de visie van RCN.

Wat vragen wij?

  • HBO werk- en denkniveau met minimaal drie jaar managementervaring in de hospitality (hotel, park, leisure venues).
  • Naast de Nederlandse taal schakel je ook snel over in het Engels en Frans.
  • Organisatorisch sterk, hoog verantwoordelijkheidsgevoel en bekend met de pieken binnen de horeca.
  • Goed kunnen omgaan de vrijheid van ondernemen, zeer zelfstandig en hands-on.
  • Teamplayer.
  • Op het park willen wonen (mooie woning is beschikbaar).
  • Het kunnen overhandigen van een VOG is vereist.

Wat bieden wij jou?

Los van dat je als parkmanager op een van de mooiste plekken in Frankrijk gaat wonen en werken, onderdeel gaat uitmaken van een enthousiast en hecht team van collega’s, biedt de organisatie een goed basissalaris, een bonusregeling, telefoon en laptop. Er is een woonhuis beschikbaar tegen een kleine vergoeding.

Solliciteren
Sluitingsdatum:donderdag 31 december 2020
Customfield "Vacature - Ontvanger" not implemented yet!
Customfield "Vacture - Naam" not implemented yet!
Customfield "Vacature - Park" not implemented yet!
Vul hier niets in a.u.b.

Vragen over deze vacature?

Larissa Zwart
CourtesyMaster
Tel. 0031703227630

RCN Val de Cantobre

Camping in Nant | Aveyron

cantobre
Vellas, 12230 Nant

Middenin het ongerepte natuurgebied Les Grands Causses ligt RCN Val de Cantobre. Vanaf de terrassencamping heb je een adembenemend panorama-uitzicht over kalkstenen hoogvlaktes en beboste heuvels.

Meer over RCN Val de Cantobre
Contactgegevens
Wij zijn momenteel niet bereikbaar Neem contact op met het Contact Center. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 09.00 - 21.00 uur en in het weekend van 09.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer.
Ik bel vanuit:
+31 85-0400 700
Bel mij terug:
RCN Val de Cantobre
Vellas, 12230 Nant
Stuur een e-mail
Antwoord binnen 2 werkdagen Stuur een e-mail