Reserveer direct je tafel
#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal
Vacatures bij RCN Vakantieparken: werken in het toerisme op een camping of bungalowpark

Kom werken in de vakantiesfeer Vind de baan die bij je past

Ben je gastvrij en enthousiast? Kom dan werken op onze mooie vakantieparken in Nederland of Frankrijk. Wij hebben vacatures op diverse afdelingen en van vaste banen tot vakantiebanen.

Op zoek naar een leuke stageplaats? Ook dan zit je goed bij RCN. Je kunt stage lopen in de horeca, recreatie en receptie. Ook kun je kiezen voor een combi-stage of een stage op het hoofdkantoor.

Selecteer hieronder je wensen en bekijk het overzicht van onze openstaande vacatures!

RCN is op zoek naar nieuwe parkmanagers Frankrijk

Algemeen Frankrijk, Maarn - Utrecht

RCN is op zoek naar nieuwe parkmanagers ook wel genoemd campingbeheerders.

Ben jij werkzaam in het bedrijfsleven en heb je verstand van goed leiderschap en het voeren van een goede bedrijfsvoering? Weet jij teams in beweging te krijgen en resultaten te behalen? En ben je toe aan eens een hele andere werkomgeving waarbij je altijd met vakantie bezig bent? Dan is dit een unieke kans en nodigen wij jou graag uit om bij ons te solliciteren!

Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuwe managers voor een van onze mooie Franse vakantieparken en komen dan ook graag in contact met jou.

Wie zijn wij?

RCN Vakantieparken biedt op 9 campings in Nederland en 8 campings in Frankrijk een fantastische vakantiebeleving, in een natuurlijke en veilige omgeving waarin we een zo optimaal mogelijke gastbeleving nastreven. Daarnaast is een verblijf op RCN Vakantieparken méér dan een heerlijke vakantie. RCN biedt al meer dan 65 jaar een bijzondere combinatie van kampeer- en verblijfsaccommodaties op prachtige locaties. Maar wanneer onze gasten bij ons vakantie vieren, zorgen zij niet alleen voor hun eigen vakantieplezier. De gehele winstuitkering besteedt RCN aan maatschappelijke projecten en aan mensen voor wie een vakantie minder vanzelfsprekend is. Onze christelijke oorsprong vertalen wij in respect voor elkaar en delen met elkaar. Delen van vakantieplezier. RCN: Goed voor elkaar!

Jouw functie

Als parkmanager ben je verantwoordelijk voor een optimale bedrijfsvoering naar bezettingsgraad, overall parkkosten, inzet van personeel, relatiebeheer met lokale overheid, kwaliteit van dienstverlening en een optimale gastbeleving.

Wat ga je doen?

De functie van parkmanager is zeer divers en grofweg samen te vatten in:


Dagelijkse leiding
Je voert de dagelijkse leiding op de camping en stuurt daarbij de diverse afdelingen aan: receptie, horeca, animatie, schoonmaak, technische dienst & groenvoorziening.  Je stuurt op een optimale bezettingsgraad, bewaakt de begroting en je hebt aandacht voor de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers. Je weet het personeel te motiveren en inspireren in het behalen van de door jou uitgezette koers.
Je hebt veel contact met de andere parkmanagers en de medewerkers van het servicekantoor. Daarbij is er volop mogelijkheid om kennis en ervaringen met collega’s uit te wisselen. Van elkaar leren en elkaar helpen is hier de agenda.

Optimale dienstverlening
Jij bent de ambassadeur van het park en dat straal je uit richting onze gasten. Je gaat voor een optimale dienstverlening en onderneemt actie op de wensen en feedback van onze gasten. Een unieke vakantiebeleving is jouw streven maar de veiligheid, rust en orde heeft ook jouw aandacht.

 

Onderhouden netwerk
Je zorgt voor een goede band met het lokale netwerk en onderhoudt contacten met gemeente, overheidsinstanties en bedrijfsleven. Je werkt actief samen met de lokale aanbieders van toeristische attracties (bijv. buitensportbedrijven, grotten & kastelen). Hiervoor is het je eigen maken en bekend zijn met de Franse cultuur en gewoontes belangrijk.

 

 

Bezorgt dit bij jou een glimlach op het gezicht en kijk je er naar uit om met jouw ondernemerschap, leidinggevende skills en servicegerichtheid onderdeel te zijn van RCN? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat vragen wij?

 • HBO werk- en denkniveau.
 • Het verhaal van RCN is jou op het lijf geschreven: je kunt je identificeren met onze kernwaarden, onze christelijke DNA en straalt deze actief uit.
 • Minimaal 3 jaar managementervaring in het bedrijfsleven of in de hospitality / recreatie.
 • Naast de Nederlandse taal schakel je ook snel over in het Engels en Frans. Toch nog niet helemaal? Dan is het voor jou geen probleem om deze taal snel eigen te maken.
 • Stress komt niet in jouw woordenboek voor. Organisatorisch sterk met een hoog verantwoordelijkheidsgevoel daarentegen wel.
 • Vakantie bieden zoals je zelf een vakantie zou willen beleven: servicegerichtheid is een begrip waar jij elke dag mee opstaat.
 • Uiteraard begrijp jij dat werken in het weekend, tijdens vakanties en op feestdagen bij deze baan hoort.
 • Je pakt graag je verhuisdozen in om te komen wonen op ons park.
 • Het hebben van een VOG is vereist.

Wat bieden wij jou?

 • Goed voor elkaar! Werken in een organisatie waarin je er écht toe doet door het leveren van een maatschappelijke bijdrage.
 • Werken en wonen op een van de mooiste plekken in Frankrijk. Al onze parken liggen op unieke locaties.
 • De ruimte om jouw ondernemerschap toe te passen en uiteraard volop ruimte voor de ontwikkeling van je kwaliteiten en vakkennis.
 • Onderdeel van een enthousiast en hecht team.
 • Een Frans arbeidscontract en een Frans marktconform salaris binnen de branche HPA.

 

Het maken van een persoonlijkheidstest kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Solliciteren
Voornaam*
Achternaam*
Telefoonnummer*
Geboortedatum*
Beschikbaarheid (uren per week)*
Heb je vragen of opmerkingen?
CV
Motivatiebrief
Vul hier niets in a.u.b.
Servicekantoor-Ellen-Knip-HR-manager-Frankrijk

Vragen over deze vacature?

Ellen Knip
HR manager Frankrijk
Tel. 0033788541761

RCN Vakantieparken

Hoofdkantoor, Maarn - Utrecht

Amersfoortseweg 1B, 3951 LA Maarn
Contactgegevens
Wij zijn momenteel niet bereikbaar Neem contact op met het Contact Center. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 9.00 - 21.00 uur en in het weekend van 9.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer.
Ik bel vanuit:
+31 85-0400 700
Bel mij terug:
Stuur een e-mail
Antwoord binnen 1 werkdag Stuur een e-mail