Reserveer direct je tafel
#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal
Vacatures bij RCN Vakantieparken: werken in het toerisme op een camping of bungalowpark

Kom werken in de vakantiesfeer Vind de baan die bij je past

Ben je gastvrij en enthousiast? Kom dan werken op onze mooie vakantieparken in Nederland of Frankrijk. Wij hebben vacatures op diverse afdelingen en van vaste banen tot vakantiebanen.

Op zoek naar een leuke stageplaats? Ook dan zit je goed bij RCN. Je kunt stage lopen in de horeca, recreatie en receptie. Ook kun je kiezen voor een combi-stage of een stage op het hoofdkantoor.

Selecteer hieronder je wensen en bekijk het overzicht van onze openstaande vacatures!

Social media stage-topper gezocht

Hoofdkantoor, Maarn - Utrecht, Maarn - Utrecht

Een social media stage in vakantiesfeer? Hoe tof is het dat je iedere dag met vakantie bezig mag zijn op social media?!

We zijn op zoek naar een initiatiefrijke, creatieve, zelfstandige en gezellige stagiaire vanaf januari, februari of maart 2020 op de online marketing afdeling van RCN Vakantieparken in Maarn (Utrecht): Je gaat je bezig houden met content marketing voor social media en mag daar ook zeker je eigen ideeën op los laten! Je komt terecht op de online marketing afdeling dus je zult af en toe ook een handje meehelpen bij Affiliate marketing, E-mail-marketing, SEO-teksten en het maken van leuke landingspagina’s op onze website. 

Wie zijn wij?

RCN biedt op negen campings in Nederland en acht campings in Frankrijk ruimte en mogelijkheden aan om als vakantiegast op adem te komen. Onze gasten beleven bij ons de mooiste kampeer- en natuurervaringen en genieten volop met elkaar, van de sfeer en van de prachtige natuuromgeving. Op de online marketingafdeling doen wij er alles aan om onze parken zo goed mogelijk aan te bieden via alle kanalen.

Jouw functie

We leren je graag alles over social media content én over vakanties! Heb je een bredere interesse in online marketing, dan kun je ook meer leren over o.a.:
Website optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie

Conversie optimalisatie

Google Analytics

Wat ga je doen?

Je draait mee in het gezellige marketingteam van 8 personen en je gaat je voornamelijk bezig houden met de social media kanalen van RCN (voornamelijk Facebook en Instagram). We vragen je mee te denken over onze content strategie en videomarketing en staan open voor leuke nieuwe creatieve ideeën. Je mag dus echt zelf aan de slag met het vullen van de content kalender, het vormgeven van de posts én inplannen bij de social media kanalen. Heb je feeling met het maken van videocontent, ook dan zijn er mogelijkheden om daarmee aan de slag te gaan.

Naast de dagelijkse werkzaamheden zijn er diverse leuke opdrachten in overleg mogelijk.

Wat vragen wij?

Je hebt affiniteit met social media en je vindt het leuk om mee te gaan denken over onze content voor de gasten. Je hebt het vermogen om te denken vanuit de gast en je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift. Je bent goed in het schrijven van pakkende teksten. Daarnaast ben je flexibel, creatief, positief, zelfstandig en betrokken.

Als je een van de talen Frans, Duits of Engels beheert is dat een pré.
Ben je op dit moment bezig met een opleiding (HBO of MBO) op het gebied van communicatie of een andere aansluitende opleiding? Wij horen graag van je!

Wat bieden wij jou?

Werken in een vakantiesfeer bij een groeiende organisatie! Als stagiair heb je bij ons ruimte voor nieuwe ideeën en zijn er goede doorgroeimogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Een stagevergoeding van € 75,- per week + tegemoetkoming in de reiskosten. 

Solliciteren
Wat is je voornaam?*
Wat is je achternaam?*
Woonplaats*
Mobiele telefoonnummer*
Wat is je geboortedatum?*
Heb je (vakantie) werkervaring? Zo ja, welke?
Welke opleiding doe je?*
Mijn stageperiode is van*
Mijn stageperiode is tot*
Waarom wil je hier stage lopen/afstuderen?
Heb je vragen of opmerkingen?
CV
Motivatiebrief
Vul hier niets in a.u.b.
20190627 RCN - Laura HR

Vragen over deze vacature?

Laura Voskuilen
Online Marketing Medewerker
Tel. 085 0400 700

RCN Vakantieparken

Hoofdkantoor, Maarn - Utrecht

Amersfoortseweg 1B, 3951 LA Maarn
Contactgegevens
Wij zijn aanwezig Neem contact op met het Contact Center. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 9.00 - 21.00 uur en in het weekend van 9.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer.
Ik bel vanuit:
+31 85-0400 700
Bel mij terug:
Stuur een e-mail
Antwoord binnen 1 werkdag Stuur een e-mail