Reserveer direct je tafel
#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal
Vacatures bij RCN Vakantieparken: werken in het toerisme op een camping of bungalowpark

Kom werken in de vakantiesfeer

Vind de baan die bij je past

Ben je gastvrij en enthousiast? Kom dan werken op onze mooie vakantieparken in Nederland of Frankrijk. Wij hebben vacatures op diverse afdelingen en van vaste banen tot vakantiebanen.

Op zoek naar een leuke stageplaats? Ook dan zit je goed bij RCN. Je kunt stage lopen in de horeca, recreatie en receptie. Ook kun je kiezen voor een combi-stage of een stage op het hoofdkantoor.

Selecteer hieronder je wensen en bekijk het overzicht van onze openstaande vacatures!

Stagiair facility service- en verhuiscoördinator

RCN de Schotsman, Kamperland - Zeeland

RCN de Schotsman krijgt een grondige metamorfose, waaronder een nieuw multifunctioneel centraal gebouw mét een binnenzwembad. Ben jij die proactieve stagiair facility service die de verhuizing van het oude gebouw naar het nieuwe gaat begeleiden? Een organisatietalent in de dop, die houdt van aanpakken? Een stage vol mogelijkheden en altijd een vakantiesfeer!

Wie zijn wij?

Pal aan het prachtige Veerse Meer ligt het vakantiepark RCN de Schotsman. Met zijn speeltuinen en eindeloze (water)sportmogelijkheden is het vakantiepark uitermate geschikt voor gezinnen. Vanaf het terras dat hoort bij het restaurant heb je een fantastisch uitzicht over het water. Het is echt een toplocatie, een paradijs voor surfers, zeilers en catamaranzeilers. Het park ligt ook maar 3 km van een van de mooiste en schoonste stranden van Nederland. Genoeg ingrediënten voor volop waterplezier in Zeeland!

Jouw functie

Als stagiair facility service ben jij onze verhuiscoördinator. Je zorgt ervoor dat de verhuisprocessen rondom de overgang van het oude naar het nieuwe gebouw zo vlekkeloos mogelijk verlopen. Zowel voor de medewerkers als onze gasten. Optimale dienstverlening staat daarbij op nummer één.

Wat ga je doen?

Je helpt mee met de coördinatie, de planning en de afstemming van de verschillende verhuisprocessen. Want voordat we het nieuwe pand in gebruik kunnen nemen, moet er nog heel wat gebeuren! Stoelen voor de nieuwe receptiebalie? Die regel jij. Ook denk je mee over een beleid voor de zwembadkluisjes en stelt een nieuw sleutelplan op. Misschien vind je het leuk om het heropeningsfeest te regelen? Jij zorgt voor de catering, de uitnodigingen en de muziek. Er is nog niets vastgelegd, dus aan jou alle ruimte om je facility service skills en briljante ideeën te laten zien. Volop mogelijkheden om aan de slag te gaan met een project dat aansluit bij je opleiding, talenten en interesses. Je krijgt genoeg ruimte en begeleiding om alle ins en outs van facility service verder te leren.

Wat vragen wij?

Veel! Maar dat maakt het juist zo uitdagend en leerzaam. Werken op een vakantiepark vereist veel flexibiliteit. Uiteraard begrijp jij dat werken in het weekend, tijdens vakanties en op feestdagen bij deze stage hoort. 

Jij:

 • hebt een ondernemersmentaliteit
 • hebt commercieel en financieel inzicht
 • neemt eigen initiatief
 • hebt een helikopterview
 • bent een organisatietalent en kunt goed plannen
 • kunt zowel zelfstandig als in een team werken
 • hebt affiniteit met (water) sport
 • volgt een relevante mbo/hbo-opleiding, bijvoorbeeld Facility Management of Hospitality
 • hebt goede kennis van Microsoft Excel, Word en PowerPoint
 • hebt kennis van minimaal 1 vreemde taal (bij voorkeur Engels)
 • kunt een recente VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) overleggen 

Wat bieden wij jou?

Werken in een vakantiesfeer bij een erkend leerbedrijf met gediplomeerde stagebegeleiders. Een afwisselende topstage op een fantastische locatie. Wij geven je veel zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid. Als stagiair heb je bij ons veel ruimte voor nieuwe ideeën en er zijn goede doorgroeimogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Je bent in de natuur, ontmoet veel nieuwe mensen en maakt onderdeel uit van een hecht team van leuke collega’s op één van de gezelligste vakantieparken in Nederland. Verblijf op het park is mogelijk. Voor een klein bedrag kun je ook een maaltijd krijgen. We bieden een stagevergoeding van € 75,- per week + tegemoetkoming in de reiskosten. Start en duur van je stage in overleg.

 

Lees hier de veel gestelde vragen over stage lopen bij RCN.

Customfield "Vacature - Ontvanger" not implemented yet!
Customfield "Vacture - Naam" not implemented yet!
Customfield "Vacature - Park" not implemented yet!
Vul hier niets in a.u.b.
RCN-de-Schotsman-parkamanager-Sander

Vragen over deze vacature?

Sander van Geene
Parkmanager RCN de Schotsman
Tel. 0113 371 751

RCN de Schotsman

Vakantiepark in Kamperland | Zeeland

schotsman
Schotsmanweg 1, 4493 CX Kamperland

Pal aan het Veerse Meer ligt watersportpark RCN de Schotsman. Tussen de schoonste stranden van Nederland geniet je zorgeloos van de Zeeuwse natuur, de zon en het water: neem surflessen op het park of leer zeilen.

Meer over RCN de Schotsman
Contactgegevens
Wij zijn momenteel niet bereikbaar Neem contact op met het Contact Center. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 09.00 - 21.00 uur en in het weekend van 09.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer.
Ik bel vanuit:
+31 85-0400 700
Bel mij terug:
RCN de Schotsman
Schotsmanweg 1, 4493 CX Kamperland
Stuur een e-mail
Antwoord binnen 2 werkdagen Stuur een e-mail