Reserveer direct je tafel
#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal
Vacatures bij RCN Vakantieparken: werken in het toerisme op een camping of bungalowpark

Kom werken in de vakantiesfeer Vind de baan die bij je past

Ben je gastvrij en enthousiast? Kom dan werken op onze mooie vakantieparken in Nederland of Frankrijk. Wij hebben vacatures op diverse afdelingen en van vaste banen tot vakantiebanen.

Op zoek naar een leuke stageplaats? Ook dan zit je goed bij RCN. Je kunt stage lopen in de horeca, recreatie en receptie. Ook kun je kiezen voor een combi-stage of een stage op het hoofdkantoor.

Selecteer hieronder je wensen en bekijk het overzicht van onze openstaande vacatures!

Stagiair HR

Hoofdkantoor, Maarn - Utrecht, Maarn - Utrecht

Ben jij die enthousiaste matchmaker met een vlotte babbel die ons aan de beste talenten helpt? Word dan onze nieuwe stagiair HR met als aandachtsgebied recruitment. Jij staat midden in de studentenwereld, je kent de juiste mensen en weet precies hoe je ze enthousiast moet maken om te komen werken voor de gezelligste vakantieparken van Nederland en Frankrijk.

Wie zijn wij?

Ons hoofdkantoor staat in Maarn, midden in het bos op een paar kilometer afstand van RCN het Grote Bos. Regelmatig maken we met zijn allen tijdens de lunch een boswandeling door het park. Werken in een vakantiesfeer geldt dus ook hier, maar het is vooral heel gezellig! Op het hoofdkantoor zijn verschillende afdelingen van RCN gevestigd: Finance, Marketing, ICT, HR, Veiligheid, Beleid, directie en het secretariaat. Samen vormen we een hecht team van enthousiaste en betrokken medewerkers.

Jouw functie

Als stagiair HR ga je in je eigen netwerk op zoek naar nieuwe talenten voor onze vakantieparken. Je promoot ons als beste en leukste werkgever bij scholen, (sport)verenigingen en op social media, zodat we als succesvol bedrijf nog verder kunnen groeien.

Wat ga je doen?

Je bent ons visitekaartje in de studentenwereld. Je helpt mee om de beste en leukste toptalenten in je netwerk te werven voor onze vacatures. We zijn altijd op zoek naar nieuw krachten dus aan werk geen gebrek! Je krijgt van ons alle informatie die je nodig hebt zoals bedrijfsinformatie, openstaande vacatures en eisen voor een bepaalde functie. Daarna kom jij in actie. Je promoot RCN Vakantieparken op social media en gaat actief op zoek binnen je eigen netwerk, op school, privé, of op social media naar de beste match voor onze vacatures. Na een selectie draag je hen bij ons voor om kennis te maken.

Wat vragen wij?

Veel! Maar dat maakt het juist zo uitdagend en leerzaam. Werken voor een vakantiepark vereist flexibiliteit en hard werken. Je bent minimaal 24 uur per week beschikbaar.

Jij:

  • bent minimaal 16 jaar
  • hebt een neus voor talent
  • bent sociaal en communicatief sterk
  • hebt een uitgebreid netwerk
  • kunt goed organiseren
  • hebt lef
  • bent ondernemend
  • bent commercieel en resultaatgericht
  • volgt een relevante opleiding
  • kunt een recente VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) overleggen

Wat bieden wij jou?

Werken in een vakantiesfeer bij een erkend leerbedrijf met gediplomeerde stagebegeleiders. Een afwisselende topstage in een hecht team van collega’s voor de gezelligste vakantieparken in Nederland en Frankrijk. Wij geven je veel zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid. Als stagiair heb je bij ons ruimte voor nieuwe ideeën en zijn er goede doorgroeimogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Een stagevergoeding van € 75,- per week + tegemoetkoming in de reiskosten. Start en duur van je stage in overleg.

Lees hier de veelgestelde vragen over stage lopen bij RCN.

Solliciteren
Wat is je voornaam?*
Wat is je achternaam?*
Woonplaats*
Mobiele telefoonnummer*
Wat is je geboortedatum?*
Heb je (vakantie) werkervaring? Zo ja, welke?
Welke opleiding doe je?*
Mijn stageperiode is van*
Mijn stageperiode is tot*
Waarom wil je hier stage lopen/afstuderen?
Heb je vragen of opmerkingen?
CV
Motivatiebrief
Vul hier niets in a.u.b.

Vragen over deze vacature?

Sharon Zandvliet
HR manager
Tel. 0343 513 547

RCN Vakantieparken

Hoofdkantoor, Maarn - Utrecht

Amersfoortseweg 1B, 3951 LA Maarn
Contactgegevens
Wij zijn momenteel niet bereikbaar Neem contact op met het Contact Center. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 9.00 - 21.00 uur en in het weekend van 9.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer.
Ik bel vanuit:
+31 85-0400 700
Bel mij terug:
Stuur een e-mail
Antwoord binnen 1 werkdag Stuur een e-mail