Deel jouw mooiste herfstfoto En maak kans op een van de drie bosboeken

In de herfst is de natuur op haar mooist. En het kleurenpalet van prachtige herfsttinten levert je de mooiste plaatjes op. Ga jij er deze herfstvakantie ook nog even lekker tussenuit bij RCN Vakantieparken? Vergeet dan niet om jouw mooiste herfstmomenten vast te leggen.

Stuur je jouw herfstfoto vóór 6 november in via socialmedia@rcn.nl? Dan maak je kans op een van de drie bosboeken. En zo'n mooie foto, daar ben je toch trots op? Je kunt jouw mooie herfstfoto natuurlijk ook delen met al jouw vrienden op Facebook en Instagram #RCNviertdeherfst.

*Inzenders gaan akkoord met de spelregels.

Het bos komt tot leven...
In het Bosboek van Sarah Devos

Een wandeling in het bos: iedereen geniet ervan, maar we doen het veel te weinig! Gek toch? Want al na een halfuurtje in het groen voel je je vrolijker en energieker. Toch hebben we er vaak geen idee van wat er allemaal leeft in het bos.

 

Dankzij Het bosboek  veranderen 'vogels' in kauwen, pimpelmezen, roodborstjs en boomklevers. 'Dingen' op de grond worden braakballen of de pootafdrukken van een vos. Je (her)kent plots een ringslang, een gehakkelde aurelia en een tonderzwam. En ineens zie je ook door het bos de bomen: een beuk, een eik, een wilde kastanje. Zo krijgt dat bos verrassend veel lagen, zelfs voor absolute beginners!

 

Hoe ontdek je of er een den of een spar voor je staat? Hoe zie je het verschil tussen een krekel en een sprinkhaan? Welke planten kleven en welke paddenstoel stinkt? Leven bij ons ook wasberen? En zoveel meer... Volledig geïllustreerd met duidelijke en leuke tekeningen.

Contactgegevens
Wij zijn momenteel niet bereikbaar Wij zijn maandag t/m vrijdag van 9.00 - 21.00 uur en in het weekend van 9.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer.
Ik bel vanuit:
085-0400 700
Bel mij terug:
Stuur een e-mail
Antwoord binnen 1 werkdag Stuur een e-mail
Wij maken gebruik van cookies. Door verder te browsen op onze website stem je daarmee in. Lees ons cookiebeleid.