Reserveer direct je tafel
#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal

Vakantiewoningen én wellness centrum

Bij RCN Val de Cantobre

Bij RCN Val de Cantobre kunnen we voor het nieuwe seizoen weer rekenen op een paar schitterende vernieuwingen. Er worden 2 zeer ruime en luxe vakantiewoningen gebouwd. Deze zijn onderdeel van de oude karakteristieke middeleeuwse gebouwen op de camping. Volledig gerestaureerd en volledig ingericht voor alle gemakken. Je kunt de woningen gedurende het gehele jaar huren, of je nu voor één nachtje komt of voor een langere tijd.

Een sfeerimpressie van de vakantiewoningen:   

Naast en boven de woningen wordt er tevens gebouwd aan een wellness centrum! Laat jezelf heerlijk verwennen en ontspannen in de sauna, hammam of in de grote jacuzzi! 

Ook worden er weer extra safaritenten geplaatst, zal het zwembad worden voorzien van een nieuwe liner én komt er een waterfontein. 

Bekijk hier de voortgang van de verbouwingen.

Glamping: Safaritent Larzac

Glamping: Safaritent Larzac

Voor glamping kun je natuurlijk ook terecht bij RCN Val de Cantobre. Er zijn al 2 nieuwe safaritenten geplaatst en er zullen nog extra volgen. Een unieke ervaring! 

Contactgegevens
Wij zijn momenteel niet bereikbaar Neem contact op met het Contact Center. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 11.00 - 18.00 uur en in het weekend van 10.00 - 14.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer.
Ik bel vanuit:
+31 85-0400 700
Bel mij terug:
RCN Val de Cantobre
Vellas, 12230 Nant
Stuur een e-mail
Antwoord binnen 1 werkdag Stuur een e-mail