We ondervinden een storing met ons telefoonnetwerk en zijn daardoor telefonisch beperkt bereikbaar.

Excuses voor het ongemak. Voor vragen, stuur ons een mail. Online boeken blijft mogelijk. 

Excuses voor het ongemak. Voor vragen, stuur ons een mail. Online boeken blijft mogelijk. 

Bekijk beschikbaarheid
Kies kamperen of huren

Nieuwe vakantiewoningen en foodtruck

Bij RCN Val de Cantobre

Bij RCN Val de Cantobre kunnen we voor het nieuwe seizoen weer rekenen op een paar schitterende vernieuwingen. Nadat we afgelopen jaar voor het eerst konden genieten in Spa Val de Cantobre en een potje konden padellen op de Padelbaan, zijn komend jaar de accommodaties aan de beurt.

De komende periode vervangen we oude mobil homes en worden er splinternieuwe accommodaties (mobile homes en safaritenten) geplaatst. Daarnaast beschikken we in het hoogseizoen van trendy foodtruck!

Renovering van de bistro

Renovering van de bistro

De bistro Les Saveurs bij RCN Val de Cantobre is gerenoveerd. Het exterieur en interieur is volledig vernieuwd. Laat de gezellige zomeravonden maar komen! 

Nieuwe mobile homes

Nieuwe mobile homes

In 2022 worden er 9 nieuwe mobile homes toegevoegd aan ons park. Luxe en comfort gecombineerd met een mooi uitzicht. Houd ons park in de gaten voor alle updates en beschikbaarheid!

Trendy foodtruck

Trendy foodtruck

Een supertrendy 2e verkooppunt centraal gelegen op onze camping! Vanaf seizoen 2022 zullen wij beschikken over een foodtruck waar overdag o.a. broodjes en ijsjes worden verkocht. s’ Avonds is het ook mogelijk om onze afhaalmaaltijden af te halen.

Glamping Safaritenten

Glamping Safaritenten

Dit jaar plaatsen we nog meer nieuwe safaritenten, nadat er afgelopen jaar al meerdere van het type Larzac zijn geplaatst. Een unieke kampeer ervaring! Ook voor glamping kun je bij ons terecht!

Eerder vernieuwd
bij RCN Val de Cantobre
Spa Val de Cantobre

Spa Val de Cantobre

Op onze camping kunt u vanaf nu genieten van onze Spa Val de Cantobre. Laat jezelf heerlijk verwennen en ontspannen in de sauna, hammam of in de grote jacuzzi! 

Padelbaan

Padelbaan

Sinds kort hebben op Val de Cantobre een padelbaan. De sport is leuk voor jong en oud om naar te kijken maar nog leuker om zelf te spelen!