Nieuw in de Dordogne RCN le Moulin de la Pique

RCN le Moulin de la Pique is een modern vakantiepark op een oud landgoed. Zij hebben het officieel erkende Europese milieukeurmerk EU Ecolabel. 

Sinds 2016 een prachtig Aquapark maar liefst 4 zwembaden met 3 spectaculaire glijbanen; Glijbaan de Rainbow SplashVierdubbele waterglijbaan (4-speed) én een 45 meter lange glijbaan (Crazy river)

 Én een modern waterzuiveringsysteem waar het rioolwater wordt gezuiverd tot schoon water.

Nieuwe stacaravans
Nieuwe stacaravans

Bekijk de nieuwe type stacaravans op RCN le Moulin de la Pique. De stacaravans zijn van alle gemakken voorzien.

Bekijk stacaravans
Ecolabel
Ecolabel

RCN le Moulin de la Pique is stijlvol ingericht, met oog voor de natuur. Dat is beloond met het officieel erkende Europese milieukeurmerk EU Ecolabel. Met de manier van waterzuivering, 100% gebruik van groene stroom, het scheiden van afval, de nieuwe energiezuinige apparatuur en diverse waterbesparende middelen, houdt het vakantiepark er een milieuvriendelijk beleid op na. 

Glamping accommodaties
Glamping accommodaties

Het is een van de laatste trends in vakantieland: glamping, of glamourous camping. Je verblijft in een compleet ingerichte tent, met het gemak en comfort van een hotel of vakantiehuis. Ervaar het

Bekijk accommodaties
Contactgegevens
Wij zijn aanwezig Wij zijn maandag t/m vrijdag van 9.00 - 21.00 uur en in het weekend van 9.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer.
Ik bel vanuit:
085-0400 700
Bel mij terug:
RCN le Moulin de la Pique
La Pique, 24170 Pays de Belvès
Stuur een e-mail
Antwoord binnen 1 werkdag Stuur een e-mail
Wij maken gebruik van cookies. Door verder te browsen op onze website stem je daarmee in. Lees ons cookiebeleid.