#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal
RCN Domaine de la Noguière
Bekijk beschikbaarheid
Kies kamperen of huren
Bekijk beschikbaarheid
Kies kamperen of huren

Adventure

Voor echte avonturiers

Voor de échte avonturiers is er op RCN Domaine de la Noguière een Adventure Parc met een groot klimparcours en een zipline. Liever iets ondernemen in de omgeving? Ga dan voor een Family Adventure, op 10 minuten rijden vanaf de camping.

Adventure Parc

Op RCN Domaine de la Noguière

Actief bezig zijn op vakantie? Op Domaine de la Noguière is er een Adventure Parc. Je vindt er een groot klimparcours en een zipline.

Het Adventure Parc is in het hoogseizoen iedere maandag- en vrijdagavond geopend van 18:30 tot 21:30 uur. Je wordt begeleid door professionele canyoninggiddsen die je vertellen hoe je veilig een weg baant door de mediterrane dennen. 

Durf jij het Adventure Parc te trotseren? Reserveer een plekje op de receptie of bij de infobalie. Een kaartje voor het klimparcours kost € 10, voor het hele parcours inclusief zipline betaal je € 15.

Family Adventure

Een ideaal uitje voor avontuurlijke gezinnen!

Op zoek naar avontuurlijk uitje voor het hele gezin? Op slechts 10 minuten rijden vanaf RCN Domaine de la Noguière kun je een halve dag Family Adventure beleven.

 

De Family Adventure begint met canyoning: glijden van waterglijbanen, springen van rotsen, abseilen en tokkelbanen tot in het water.

 

Vervolgens een Via Cordata, waarbij je langs de rotsen weer omhoog klimt. Zo kom je op een prachtige plek uit waar je de rest van de dag heerlijk kunt zwemmen.

 

De Family Adventure is geschikt voor iedereen vanaf 8 jaar. Niet is verplicht, maar als je durft is er heel veel mogelijk!