Reserveer direct je tafel
#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal

Nieuw

Bij RCN de Noordster

Vorig jaar is het centrale plein bij de horeca, recreatiezaal en Indoor SpeelRuimte nóg leuker gemaakt. Het is opnieuw ingericht met nieuwe speeltoestellen voor de kinderen waar zij heerlijk kunnen spelen terwijl papa en mama genieten op het terras bij het restaurant.

Renovatie bungalows
Ook onze bestaande accommodaties zijn volop gerenoveerd. Zo zijn er 2 speciale hondenbungalows (met speciale hondenkamer) gerealiseerd en zijn de 8-persoons bungalows Maan én Zon gerenoveerd. Ook zijn er dit jaar wederom van het type Jupiter 2 bungalows omgedoopt tot het type Mars. De reacties zijn namelijk zo positief dat we hiertoe besloten hebben. 

Nieuwe accommodaties
Verheugd zijn wij ook met de komst van maar liefst 2 nieuwe mobile homes aan de rand van het park, met uitzicht over het Nationaal Park Dwingelderveld, 2 nieuwe kampeerchalets van het type Avondster (bijna gelijk aan type Morgenster) én 7 sfeervolle trekkershutten van het type 'boshut de Noordster' . Meer informatie over deze leuke nieuwe accommodaties vind je hier onder en ze zijn uitraard ook te boeken!

Alle vernieuwingen op een rijtje
Hondenbungalow Pluto

Hondenbungalow Pluto

Er zijn 2 hondenbungalows gerealiseerd. Deze zijn geschikt voor 2 personen en krijgen een speciale hondenkamer incl. accessoires. Er is een omheind terras én de honden verblijven hier gratis!

Mobil home de Poolster

Mobil home de Poolster

De nieuwe 6 persoons-mobil homes zijn aan de rand van het park gelegen, op het kampeerterrein. Een mooie toevoeging op ons glampingaanbod!

Trekkershut de Boshut

Trekkershut de Boshut

Deze sfeervolle boshut is ideaal voor een nachtje weg of voor een langer verblijf ‘back to basic’ met twee personen! Echt een beleving midden in de natuur!   

Kampeerchalet de Avondster

Kampeerchalet de Avondster

Dit jaar worden er 2 nieuwe kampeerchalets geplaatst van het type Avondster. Deze zijn bijna gelijk aan de Morgenster, maar hebben een 4-pers. stapelbed zodat een ruimere leefruimte ontstaat.

Renovatie Maan bungalow

Renovatie Maan bungalow

De 8-persoonsbungalow van het type Maan is gerenoveerd. De bungalow is voorzien van een PVC vloer, een nieuwe badkamer en nieuw meubilair.

Gerenoveerde Zon bungalow

Gerenoveerde Zon bungalow

De 8-persoonsbungalow van het type Zon is gerenoveerd. De bungalow is voorzien van een PVC vloer en nieuw meubilair.

 

Bungalow Mars: 2 nieuw gerenoveerd

Bungalow Mars: 2 nieuw gerenoveerd

In de afgelopen tijd zijn een aantal 4-persoons bungalows van het type Jupiter gerenoveerd tot Mars. De reacties hierop zijn zo positief dat we dit jaar opnieuw 2 bungalows gerenoveerd hebben.

Herinrichting centraal plein

Herinrichting centraal plein

Ook het centrale plein heeft een make over gehad én er is een nieuwe speelraket geplaatst. Zo kun je nog fijner zitten op het terras bij het restaurant, terwijl de kinderen zich vermaken in de raket, de zandbak of de Indoor SpeelRuimte.

Contactgegevens
Wij zijn aanwezig Neem contact op met het Contact Center. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 09.00 - 21.00 uur en in het weekend van 09.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer.
Ik bel vanuit:
+31 85-0400 700
Bel mij terug:
RCN de Noordster
De Noordster 105, 7991 PB Dwingeloo
Stuur een e-mail
Antwoord binnen 2 werkdagen Stuur een e-mail