Reserveer direct je tafel
#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal
Bekijk beschikbaarheid
Kies kamperen of huren

Nieuw

Bij RCN de Noordster

Recent zijn er een aantal wijzigingen aangebracht in het aanbod aan accommodaties. Zo zijn er bijvoorbeeld twee nieuwe mobil homes Poolster aan de rand van het park geplaatst, twee nieuwe kampeerchalets van het type Avondster bijgekomen én daarnaast nog eens zeven knusse trekkershutten. In 2021 zal de restyle van Brasserie de Eetkomeet plaatsvinden en er worden nieuwe kampeerplaatsen gerealiseerd. Blijf via deze pagina op de hoogte van alle ontwikkelingen op het park!

 

Alle vernieuwingen op een rijtje
Restyling Brasserie KomEet

Restyling Brasserie KomEet

Eind 2020 is de brasserie gerestyled. We hebben een gezelligere sfeer weten te creëren met een nieuwe indeling en inrichting. Tevens wordt het buitenterras in het voorjaar van 2021 uitgebreid en wordt dit deel voorzien van een overkapping. Kom vooral langs (zodra het weer kan) en neem plaats in één van de sfeervolle hoekjes. 

Kampeerplaatsen met privé sanitair

Kampeerplaatsen met privé sanitair

Op zoek naar de luxe van een eigen douche, toilet en wastafel? Kies dan voor een kampeerplaats met privé sanitair. Vanaf de meivakantie 2021 zijn deze kampeerplaatsen gereed.

Tentkampeerplaats en Kampeerplaats XL

Tentkampeerplaats en Kampeerplaats XL

Naast de kampeerplaatsen met privé sanitair hebben we vanaf 2021 meerdere types kampeerplaatsen, met elk een andere tariefstelling. Voor elk wat wils!

  • Tentkampeerplaats (30-50 m2)
  • Kampeerplaats (80-120 m2)
  • Kampeerplaats XL (120-250 m2)
Ontdek de omgeving met E-Chopperz

Ontdek de omgeving met E-Chopperz

Op zoek naar de ideale activiteit? Huur een E-Chopper! Met een maximale snelheid van 25 km/uur ontdek je de leukste plekjes op en rondom het park aan de hand van een uitgestippelde route. Zo hoef je geen enkele highlight te missen.

Contactgegevens
Wij zijn aanwezig Neem contact op met het Contact Center. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 09.00 - 21.00 uur en in het weekend van 09.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer. Tip: voor een kortere wachttijd raden wij je aan op werkdagen te bellen tussen 13:00 en 16:00 Veelgestelde vragen? Bekijk onze FAQ
Ik bel vanuit:
+31 85-0400 700
RCN de Noordster
De Noordster 105, 7991 PB Dwingeloo
Stuur een e-mail
Het is erg druk, het kan even duren voordat je antwoord krijgt. Stuur een e-mail