Reserveer direct je tafel
#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal
Bekijk beschikbaarheid
Kies kamperen of huren

Nieuw

Bij RCN de Noordster

Al vele gasten hebben de Noordster weten te vinden en hebben genoten van de natuur en onze faciliteiten. Om te kunnen blijven voldoen aan alle behoefte en in de toekomst nog meer gasten een fijne vakantie te kunnen bezorgen, blijven wij ontwikkelen. Zo worden er de komende maanden verschillende bungalows volledig gerenoveerd, krijgen wij er een groot aantal accommodaties bij en zal ook het aantal kampeerplaatsen met privé sanitair worden uitgebreid.

Blijf via deze pagina op de hoogte van alle ontwikkelingen op het park!

Alle vernieuwingen op een rijtje
Restyling Brasserie KomEet

Restyling Brasserie KomEet

Eind 2020 is onze brasserie volledig gerenoveerd tot een prachtig geheel met een gezellige sfeer en heerlijke menukaart. In 2021 hebben wij dat nog eens mogen uitbreiden met een prachtige overkapping waar een heerlijk buitenterras is gecreëerd. Kampeerplaatsen met privé sanitair

Kampeerplaatsen met privé sanitair

Houd je van kamperen? Maar met de luxe van een eigen douche, toilet en wastafel? Kies dan voor een kampeerplaats met privé sanitair. Vanaf kampeerseizoen 2022 breiden we deze fijne plekken nog eens extra uit!

Escapekist

Escapekist

Daag elkaar uit en werk samen tot de juiste oplossing van deze spannende escapekist... Ontdek de welbekende escaperooms maar dan vanaf je eigen plek. Je kunt de kist reserveren om deze vervolgens bij jullie bezorgd te krijgen. Vanaf het moment van inloggen heb je 110 min de tijd om het mysterie op te lossen. Reserveer 'm voor slechts € 24,95: gegarandeerd plezier!

Ontdek de omgeving met E-Chopperz

Ontdek de omgeving met E-Chopperz

Op zoek naar de ideale activiteit? Huur een E-Chopper! Met een maximale snelheid van 25 km/uur ontdek je de leukste plekjes op en rondom het park aan de hand van een uitgestippelde route. Zo hoef je geen enkele highlight te missen.

Contactgegevens
Wij zijn momenteel niet bereikbaar Neem contact op met het Contact Center. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 09.00 - 21.00 uur en in het weekend van 09.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer. Tip: voor een kortere wachttijd raden wij je aan op werkdagen te bellen tussen 13:00 en 16:00 Veelgestelde vragen? Bekijk onze FAQ
Ik bel vanuit:
+31 85-0400 700
RCN de Noordster
De Noordster 105, 7991 PB Dwingeloo
Stuur een e-mail
Binnen 48 uur krijg je van ons een reactie. Stuur een e-mail