Reserveer direct je tafel
#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal

Nieuw

Bij RCN de Noordster

Vorig jaar zijn er veel wijzigingen aangebracht in het aanbod van de accommodaties. Zo zijn er zijn twee nieuwe mobil homes Poolster aan de rand van het park geplaatst, twee nieuwe kampeerchalets van het type Avondster bijgekomen én daarnaast nog eens zeven knusse trekkershutten. In 2021 zal de restyle van Brasserie de Eetkomeet plaatsvinden en er worden nieuwe kampeerplaatsen gerealiseerd. 

 

Alle vernieuwingen op een rijtje
Restyling Brasserie KomEet

Restyling Brasserie KomEet

Eind 2020 is de brasserie gerestyled. We hebben een gezelligere sfeer weten te creëren met een nieuwe indeling en inrichting. Tevens wordt het buitenterras in het voorjaar van 2021 uitgebreid en wordt dit deel voorzien van een overkapping. Kom vooral langs (zodra het weer kan) en neem plaats in één van de sfeervolle hoekjes. 

Kampeerplaatsen met privé sanitair

Kampeerplaatsen met privé sanitair

Op zoek naar de luxe van een eigen douche, toilet en wastafel? Kies dan voor een kampeerplaats met privé sanitair. Vanaf de meivakantie 2021 zijn deze kampeerplaatsen gereed.

Tentkampeerplaats en Kampeerplaats XL

Tentkampeerplaats en Kampeerplaats XL

Naast de kampeerplaatsen met privé sanitair hebben we vanaf 2021 meerdere types kampeerplaatsen, met elk een andere tariefstelling. Voor elk wat wils!

  • Tentkampeerplaats (30-50 m2)
  • Kampeerplaats (80-120 m2)
  • Kampeerplaats XL (120-250 m2)
Contactgegevens
Wij zijn momenteel niet bereikbaar Neem contact op met het Contact Center. Wij zijn maandag t/m vrijdag van 09.00 - 21.00 uur en in het weekend van 09.00 - 18.00 uur bereikbaar op ons telefoonnummer.
Ik bel vanuit:
+31 85-0400 700
Bel mij terug:
RCN de Noordster
De Noordster 105, 7991 PB Dwingeloo
Stuur een e-mail
Antwoord binnen 1 dag Stuur een e-mail