#Dubbele glimlach
RCN_DubbeleGlimlach_Gezinnen_01

Op vakantie met een dubbele glimlach

Met jouw RCN-vakantie steun je mensen voor wie een vakantie niet zo vanzelfsprekend is.
Jij een glimlach, zij een glimlach.

Lees ons verhaal
Bekijk beschikbaarheid
Kies kamperen of huren
Bekijk beschikbaarheid
Kies kamperen of huren

Nieuw

Bij RCN de Noordster

Al vele gasten hebben de Noordster weten te vinden en hebben genoten van de natuur en onze faciliteiten. Om te kunnen blijven voldoen aan alle behoefte en in de toekomst nog meer gasten een fijne vakantie te kunnen bezorgen, blijven wij ontwikkelen. Zo worden er de komende maanden verschillende bungalows volledig gerenoveerd, krijgen wij er een groot aantal accommodaties bij en zal ook het aantal kampeerplaatsen met privé sanitair worden uitgebreid.

Blijf via deze pagina op de hoogte van alle ontwikkelingen op het park!

Alle vernieuwingen op een rijtje
Safaritenten

Safaritenten

In 2022 zullen er 10 super gave safaritenten geplaatst worden. Voor gasten die graag het gevoel van kamperen willen ervaren maar wél met wat luxe. Er zullen 4 verschillende types van de safaritenten komen.  Extra bijzonder: één type van deze gloednieuwe safaritenten heeft zelfs twee verdiepingen. Alles voor een onvergetelijke vakantie! 

Chalets

Chalets

Nog meer nieuw: in 2022 zullen er 18 prachtige chalets geplaatst worden op de Noordster. Geheel elektrische chalets met een mooie houten afwerking aan de buitenkant voor een natuurlijke look. Doel is om uiteindelijk 39 chalets op ditzelfde veld te plaatsen zodat extra veel gasten kunnen genieten van deze fijne vakantie-ervaring.

Kampeerplaatsen met privé sanitair

Kampeerplaatsen met privé sanitair

Houd je van kamperen? Maar met de luxe van een eigen douche, toilet en wastafel? Kies dan voor een kampeerplaats met privé sanitair. Vanaf kampeerseizoen 2022 breiden we deze fijne plekken nog eens extra uit!

Gerenoveerde bungalow Jupiter

Gerenoveerde bungalow Jupiter

Met een complete renovatie van de Bungalow Jupiter, kunnen er straks weer extra veel gasten gaan genieten van een fijne vakantie in deze heerlijke accommodatie. Op dit moment zijn alle renovaties nog in volle gang!

Airtrampoline

Airtrampoline

Fun, fun en nog eens fun! Onze gloednieuwe Alex & Sammy Airtrampoline was op andere parken al een enorme hit... En nu kunnen de kinderen op de Noordster er ook van gaan genieten! Gegarandeerd (spring)plezier.

Ontdek de omgeving met E-Chopperz

Ontdek de omgeving met E-Chopperz

Op zoek naar de ideale activiteit? Huur een E-Chopper! Met een maximale snelheid van 25 km/uur ontdek je de leukste plekjes op en rondom het park aan de hand van een uitgestippelde route. Zo hoef je geen enkele highlight te missen.

Upgrade Dierenhoeve

Upgrade Dierenhoeve

Tijdens de wintermaanden hebben onze trouwe dieren doorgebracht op het sportveld, dit had natuurlijk een reden! Tijdens deze maanden is de oorspronkelijke dierenhoeve vernieuwd. De dieren hebben een nieuw huisje gekregen en de hoeve zal voorzien worden van een nieuw hek.